Nejste přihlášen/a.
Jezdit dal.
Nejhorsi, co se muze stat, ze casem zacne uchazet, pokud by se to nejak zhorsilo, k cemuz ale neni v podstate duvod. Samo o sobe se to sirit nebude. Pak by se dovnitr strcila duse a vesele se drandi dal.
Nerentabilita opravy, nespolehlivost ve vysoké rychlosti dálnice, nekompatibilita se systémy ABS a ESP (dnešní bezdušový ráfek není určen pro duše - stejná blbost jako dojezdové kolo s několika omezeními).
Takovéhle poškození na pneuškách ani neeviduji a jezdím!Vůbec bych se tím nezaobíral,max občasně kontroloval zda-li se nedělá boule či se to nezvětšuje! Ak duši do bezdušáku-v jednom pneuservisu mi odmítl do do bezdušáku dát duši s tím, že při úniku je buše Ihned prázdná a za druhé rychle se prodře o ty vnitřní výstupky v bezdušové!
Duše = prakticky jakýkoliv defekt je rychlý = větší riziko. Opotřebení duše o žebrování na vnitřní straně pneu = časem defekt a bude zase rychlý. U plecháčů i koroze ráfku kolem ventilku (slaná voda kolem něj může na ráfek)
Hmmm, jojo. Tak my vysvetlete, jak jsem mohl s dusi v bezdusaku najet 40t. km bez jakehokoliv vami popisovaneho problemu. Zrejme vyjimka potvrzujici pravidlo? Pokud ano, kolik tech pravidel tedy osobne znate?
Tuším, že dostanete odpovědi.
Vyměnit, nebo dát dozadu a jezdit, popřípadě nechat být.
Je třeba potřebná fyzická kontrola, jak hluboké je poškození. Někdy stačí zevnitř větší záplata na plášť. Já jsem pro vnitřní záplatu a kolo dozadu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.