Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde sehnat auto za dobrý peníze?

Od: juj odpovědí: 9 změna:

Dobrý den, rád bych se zeptal, kde sehnat auto za nejlepší cenu?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Bazoš, Sbazar, FB Marketplace...

A budeš rád, když dojedeš vůbec domů*smich*

Řekl zaměstnanec autobazaru? :D Největší "*****" jsem koupil právě v bazaru, pokud člověk kupuje auto od solidního člověka, tak ten nemá problém s prohlídkou v servise, s delší projížďkou atd... V Bazaru je projížďka tak max kolem komína a tím to hasne.

asd1

Si nevybereš ;) Pokud kupuješ od solidního bazaru, tak taky nemá problém s prohlídkou v cizím servise nebo delší zkušební jízdou. A když ano tak aspoň víš že solidní není..

Spíš rozhodit síť po známých

A brát nedoceněný auta tj. levný ale dobrý..

hodnocení

2x

Nelze odpovědět. Projděte internetovou inzerci, bazary v užším i širším okolí a přemýšlejte. Hodně levné auto bude patrně šrot před smrtí, takže znalého automechanika s sebou.

Lákavé jsou nabídky ze zahraničí, kdy někdo nabízí zánovní kvalitní auto levně, protože ho nevyužije. Když se chytíte, chvíli si vás bude zkoušet a pak bude chtít peníze na náklady spojené s převozem a podobně. Prostě jen past na peníze.

A jestli vás zajímá jen auto za nejlepší cenu, pak oslovte nejbližší autobazary s tím, že chcete co nejlevnější vrak, jen aby to mělo papíry.

hodnocení

2x

Od dobrého kamaráda nebo od rodiny.

hodnocení

2x

juj, co si představujete pod pojmem "nejlepší cenu"

To je pokaždé jinak pro každého člověka. Já si koupil auto většinou z bazaru. Několikrát na inzerát, většinou na náhradní díly.

Vždy jsem byl spokojen.

jm
hodnocení

0x
Nejlevnější bývá v dědickém řízení.

xenofob
hodnocení

0x

na autovrakovišti

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]