Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám 16 palcová ALU kola Speedline které se kupovali nové 10 let zpátky. Minulý rok jsem pocítil vibrace při vyšší rychlosti, na předku mám nové Nokiany, fungl nové a všechny kola se vyvážily. Vzhledem k tomu, že zimní 15tky plecháče to nedělají, padla vina na kola. Volal jsem do servisu ještě minulý rok, kde mi bylo řečeno, že to vypadá na nakupnutá kola. Cena za opravu tuším 800Kč za kus.
Teď nevím jak to funguje, jestli se rovnaji/opravují všechna kola, nebo jen tak, která diagnostikují špatně. Samozřejmě ty kola za 10 let provozu jsou zralá na renovaci, zadní sada je celkem ok ale na předních jsou oderky od provozu. Našel jsem inzerát na origo kola, za 2 tisíce. Sada v pěkném stavu, kola také v pěkném stavu akorát na jednom jsou u středové díry bublinky mi příjde, takža začínající oxidace asi. Je k nim i sada gum. Což nevím jestli brát jako výhodu, protože bych si klidně přehodil ty svoje.
A teď babo raď. Co se vyplatí více. Samozřejmě ty staré bych asi nezatracoval a třeba bych z nich udělal zimáky, ted mám na zimu plecháče. Ale mám strach abych nekoupil kola s tím, že i když mi prodejce tvrdí že jsou v pořádku, tak nakopnutý můžou bý taky a ten servis mě stejně nemine :D
Co by jste rovnal na dobrých kolech?Zajeďte do pneuservisu ať vám najdou to křivé a to nechte opravit
No, ty pneu máte o 2 cm vyšší než povolené,nevím jaké máte konekce na STK ale já jako technik bych si to nelajznul -jelikož se to fotí.Zaslepený egr atd... na foto vidět není že?
Líbí. Hlavně ta barva je antracitová a sedne k barvě auta. A taky prostě na to auto a na ty kola jako celek mám vzpomínky takže je to asi o emocích. Ještě hezčí by byly po celkové renovaci ale to se mi upřímně nechce moc investovat, protože přecene jen auto jako takové má za skoro 17 let existence taky nějakou tu kosmetiku...takže v tom musí být symbioza :D
Tak to bych nejdřív zkusil přehodit předek a zdek. Nebo vzít do pneuservisu, roztočit a vybrat 2 lepší na předek. Třeba bude po problému.
To už jsem právě taky zkoušel s tím, že když bude vadné tak na zadku se to neprojeví ale není to no. Jako netřepe se volant že by vibroval ale cítím to na zadku a trochu vybrují sluneční clonítka jako kdyby se to přenášelo do karoserie.
Můj pneuservisák už si potom myslel, že je teda něco pokažený na nápravě, ale dal jsem zimní sadu kol a bylo po problému.
Ještě se zeptám, protože se mi nechce zakládat nová otázka.
V březnu mě čeká technická, samozřejmě budu muset dát bakšiš, technicky to mám v pořádku, teď měnil i tlumiče. Spíš mám úpravy jako EGR off apod.
Mám na zimákách rozměr 195/65 R15 ale v techničáku mám 195/60 R15. Na těch letních mám rozměr zapsaný v TP, ale když už je tam dám na auto, tak bych je tam chtěl mít až do října zase a nevím jaké bude počasí v březnu abych si nerozbil s těma letňákama pak někde papulu :D
A na co se chceš ptát? Nejsou v techničáku = technicky nezpůsobilé vozidlo se všemi možnými důsledky.
Nakoplý ráfek jde změřit kde a o kolik, podobně i "boule" na pneu, i vyvážení.. Vyvažovačka zkalibrovaná, zavěšení kol a polosy OK? Vůle v ložiskách/ nábojích OK? Může to dělat i kombinace několika drobností...
Tak jsem s nima byl dneska v servisu, týpek tvdil že nakopaný nejsou a gumy jsou cajk. Akorát prej špatně vyvážený a 25 gramů, že je hodně. Tak je fakt, že těch závažíček na tom kolu bylo celkem dost. Vyvážil všechny, tak jsem zvědav. Bohužel jsem neměl s sebou šrouby, jinak bych je možná rovnou vyměnil :D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.