Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Malý techničák

Od: redles® odpovědí: 16 změna:

Ztratil jsem malý techničák. Kde mi v Praze vystaví nový?

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tomas11*
hodnocení

2x

že by na dopravním inspektorátu?

asdf

*ee* To dost těžko.

V cukrárně asi taky ne :-D

praha.eu/...

tomas11*

proč by těžko - sice už v Praze nejsem ale na Bohdalci je to pořád stejné a (není třeba slovíčkařit)

Malý techničák
Malý techničák #2

Asi takhle-to co jsi sem dal už pár let neplatí a DI jako takové již nejsou. Dnes je to při úřadech s ... odbory dopravy,evidence motorových vozidel !

Jinak řečeno na registru vozidel!

tomas11*

pro diesel - asi takhle - když si zadáš dopravní inspektorát tak to najdeš a jak jsem psal není v tomto případě přeci slovíčkařit

Malý techničák #3

@diesel: Na jedné straně máš pravdu, na druhé straně stále přežívá pro registry vozidel a řidičů souhrný trochu již lidový název Dopravní inspektorát. Používají ho i úřady, přestože by se již mělo používat Registr řidičů a vozidel. Třeba u nás v Chebu je to dost nesmyslně schované pod Odbor správních činností a obecní živnostenský úřad a jmenuje se to Oddělení registru řidičů a vozidel*zed*

@tomas11: S tím slovíčkařením s tebou souhlasím, ovšem jsme v poradně, takže si myslím, že bychom měli používat správnou terminologii a věci vysvětlovat a uvádět na pravou míru. Není třeba abychom se my rádci o tom mezi sebou dohadovali*pivo*

V podstatě ano, je to slovíčkaření, ale webech by měli používat výhradně správnou terminologii, zrovna tak když chci dobře poradit tak použít správné pojmenování a ne to co již leta neplatí.

hodnocení

2x

Na kterémkoli registru vozidel.

@tomas11: Co to je "dopravní inspektorát"?

tomas11*

třeba tady , -ale je fakt že v lampárně na nádraží mu to neudělají *smich*

Malý techničák #4

tomas, dejte zdroj Vašich informací. Děkuji

tomas11*

Milane stačí když se podíváš na mojí odpověď výše a že je to z Google to snad poznáš , nahoře to máš i s datumem 15..2021.

Pane Tomaší, já jsem se chtěl podívat, čí to jsou stránky, páč to je nějaká soukromé informace, které nejsou asi pravdivé.

Ale to nevadí, já to zase tak nepotřebuji vědět.

xenofob

thomas - magistrátní web je praha.eu

praha rozvíjí projekty smart-city a drtivá většina lidí přitom vůbec neví že jejich město / i PRAHA/ má vlastní webové stránky a informace hledají na americkém google:-P

hodnocení

Děkuji za rady. Super.

xenofob

neděkuj, dopravní inspektoráty , to není oficiální web pražského magistrátu (praha.eu) ale nějaké soukromé firmy

informace a rady jsou proto lživé a odkazy falešné, JE NOUZOVý stav A DLE NAŘÍZENÍ VLÁDy je všude otevřeno 2 x týdně po 5 hodinách..takže dnes od 08.00 do 13.00

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]