Nejste přihlášen/a.
Ztratil jsem malý techničák. Kde mi v Praze vystaví nový?
Asi takhle-to co jsi sem dal už pár let neplatí a DI jako takové již nejsou. Dnes je to při úřadech s ... odbory dopravy,evidence motorových vozidel !
Jinak řečeno na registru vozidel!
@diesel: Na jedné straně máš pravdu, na druhé straně stále přežívá pro registry vozidel a řidičů souhrný trochu již lidový název Dopravní inspektorát. Používají ho i úřady, přestože by se již mělo používat Registr řidičů a vozidel. Třeba u nás v Chebu je to dost nesmyslně schované pod Odbor správních činností a obecní živnostenský úřad a jmenuje se to Oddělení registru řidičů a vozidel
@tomas11: S tím slovíčkařením s tebou souhlasím, ovšem jsme v poradně, takže si myslím, že bychom měli používat správnou terminologii a věci vysvětlovat a uvádět na pravou míru. Není třeba abychom se my rádci o tom mezi sebou dohadovali
Milane stačí když se podíváš na mojí odpověď výše a že je to z Google to snad poznáš , nahoře to máš i s datumem 15..2021.
Pane Tomaší, já jsem se chtěl podívat, čí to jsou stránky, páč to je nějaká soukromé informace, které nejsou asi pravdivé.
Ale to nevadí, já to zase tak nepotřebuji vědět.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.