Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odložení STK kvůli Covidu

Od: miramira® odpovědí: 13 změna:

Dobrý den, třeba řidičáky mají "prodlouženou" platnost s tím covidem. Na STK se nic takového nevztahuje, že? Končí mi v 02/2021.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vlad*
01.04.21 11:39
hodnocení

3x
Odložení STK kvůli Covidu

makk
hodnocení

2x

Prodloužení platnosti o 10 měsíců se vztahuje i na STK. Dokument se jmenuje "Omnibus II". To loňské byl Omnibus I a oba Omnibusy na sebe mohou navazovat, pokud jsou splněny podmínky obou.

hodnocení

0x
Je problém zajet s autem na STK?
Nebo máš pojízdný vrak?
joudic*
v servisech je narvano, kdybych si to ted domluvil, nekdy na startu dubna bych mel stk

hodnocení

0x
Vztahovalo loni. Tedy, komu končila technická někdy v průběhu roku, nevím úplně přesně ty měsíce.
Ale letos už to rozhodně neplatí, technickou je třeba nechat udělat v požadovaném termínu.

hodnocení

0x

Na STK lze přijet i dříve. Půl roku před vypršením.

Po datu expirace pochopitelně TK propadá.

hodnocení

0x

V loni byl odklad, letos není a nebude.

STK fungují v plném rozsahu, není třeba prodlužovat termín.,

iv®
Chyba, i letos platí nařízení z EU

hodnocení

V pohodě, popletl jsem to s tím loňskem, pořád se něco mění. Jo mají běžný provoz-pravda. Díky.

joudic*
hodnocení

0x
ja uz mam 3mesice po, zastavili me cajti a dostal jsem jen kilo pokutu za pasy

hodnocení

0x

mám čerstvé info z jedné stk

od června začíná nové měření emisí a bude problém stim to ochcat a bylo mi řečeno že diesly budou mít velkej problém oficiélně projít zároven mi bylo doporučeno neb mi letos končí abych si jí do konce května udělal novou že prej bude chvili trvat než přijdou na to co stim

a když mi technik řek že to posunuti stk je schválně udělany aby se pak bez problémů dalo vyřadit spousty starých aut který by do května v pohodě prošli tak si tu stk do května udělam

auto mám sice ve stavu A1 a po go motoru ale poslouchat jak mi to na emisích nesmyslně vytáčí fakt nechci

jo a perlička prej mu tam lehne při měření tak jedno dvě auta tejdně a očekává že to od června bude mnohem mnohem horší takže vy co se o svý auta nestaráte tak se máte na co těšit *cert*

hodnocení

0x
STK mi končí v květnu 2021, letos. Velice rád přijímám odklad o 10 měsíců. Ušetřím...
Platnost řidičských průkazů a technických prohlídek, které propadly v období od 1. září 2020 do 30. června 2021, je prodloužena o 10 měsíců v celé Evropské unii ode dne jejich původní platnosti.

Doporučuji stáhnout dokument excelu a nahoře si v kolonce vyplnit své datum konce TK

mdcr.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]