Prodloužení platnosti o 10 měsíců se vztahuje i na STK. Dokument se jmenuje "Omnibus II". To loňské byl Omnibus I a oba Omnibusy na sebe mohou navazovat, pokud jsou splněny podmínky obou.
Vztahovalo loni. Tedy, komu končila technická někdy v průběhu roku, nevím úplně přesně ty měsíce. Ale letos už to rozhodně neplatí, technickou je třeba nechat udělat v požadovaném termínu.
od června začíná nové měření emisí a bude problém stim to ochcat a bylo mi řečeno že diesly budou mít velkej problém oficiélně projít zároven mi bylo doporučeno neb mi letos končí abych si jí do konce května udělal novou že prej bude chvili trvat než přijdou na to co stim
a když mi technik řek že to posunuti stk je schválně udělany aby se pak bez problémů dalo vyřadit spousty starých aut který by do května v pohodě prošli tak si tu stk do května udělam
auto mám sice ve stavu A1 a po go motoru ale poslouchat jak mi to na emisích nesmyslně vytáčí fakt nechci
jo a perlička prej mu tam lehne při měření tak jedno dvě auta tejdně a očekává že to od června bude mnohem mnohem horší takže vy co se o svý auta nestaráte tak se máte na co těšit
STK mi končí v květnu 2021, letos. Velice rád přijímám odklad o 10 měsíců. Ušetřím... Platnost řidičských průkazů a technických prohlídek, které propadly v období od 1. září 2020 do 30. června 2021, je prodloužena o 10 měsíců v celé Evropské unii ode dne jejich původní platnosti.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.