Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vyměnit žárovku osvětlení spz fiat grande punto

Od: kalosdos odpovědí: 5 změna:

poraďte mi prosím jak mám vyměnit jednu nesvítící žárovku osvětleni spz. Já jenom jak na to ,abych něco neulomil. je to fiat grande punto r.v.2006.

Děkuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Svítilna má jen na jedná straně jazyk. Tam páčit plochým šroubovákem. Jinde ne, jinak to praskne.

kalosdos
hodnocení

Děkuji, moc jste mi pomohl.

05.02.21 22:06

;)

Jojo, návody k dnešním autům jsou na prd. Když chci něco podobného v Citroenu, tak v obrázcích v návodu nepoznám nic - také musím hledat na YT.

Hlavně je to rychlé. Já, byť mám už dost namontováno a jsem odmala zručný, tak se stejně na návod kouknu a nebo kouknu na díl, jak vypadá kolem dokola z venku, abych věděl, kde má jaké packy. Takže googlím i samotný díl lampičky.

amazon.co.uk/...

Hlavně vše anglicky, ale to je jasné...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]