Zdravím, mám dotaz, začla mi svítit kontrolka motoru, koupil jsem diagnostiku, která mi našla chybu : P0441, která odkazuje na: Vetraci ventil, palivové nadrže, nebo na Evaporation Carbon Charcoal Canister ( viz obrázek )problém je v tom, že samotný EVAP ( ta nádobka na obrázku, zakoupit nejde - jen na e-bay atp... ) a větrací ventil sehnat jde ale jen s jiným číslem. A original taky pouze jen přes e-bay. Mám Škoda Octavia 2 RS 147 KW rv. 2011, koupil jsem aditiva a po vyjetí zhruba čtvrtky nádrže mi kontrolka zhasla, ale v diagnostice chyba fůrt je. Zajímalo by mě, když zajedu do servisu, jestli mi objednají přímo jednotlivé kusy, nebo to budu muset přímo nechat vyměnit v servise? Platit za servis se mi nechce, když to zvládnu sám. Spíš se jedná o to, že to na stránkách s autodílama prostě nemají. Díky za případné odpovědi předem.doplněno 05.02.21 07:12: Ještě doplňuji, že jsem zjistil, že se jedná o tzv: nádobku s aktivním uhlím,k z které vede hadička na samotný větrací ventil palivové nádrže. Dá se teda koupit někde celý origo kus?Motor je 2.0 TSI
servis není maloobchod, proto je hloupé ptát se tady, jak zareagují...ten můj servis neprovozuje maloobchodní prodej dílů a díly lidem z ulice neprodává
Je trochu divné,že náhradné diely na škodovku sa vám nedarí kúpiť v republike. S určitosťou viem,že v autorizovanom servise vám to predajú za ich cenu a bez montáže originálny diel a to už nevravím o iných predajcoch.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.