Čau mám takovéj problém po výměně pal. Filtru mazda cx7 2.2 mzr CD, že auto naskočí a tak po 8 vteřinách zdechne a už nenaskočí, musím přes čerpadlo tahat naftu ruční pumpou a u toho startovat, za pár sec naskočí ale hned zdechne, vůbec netuším jak to víc odvzdusnit už jsem zkoušel fakt vše díky moc za rady
skus nejdřív cca 10krát otočit klíčkem do kontrolek pak start pokud to nepomůže tak já beru čerpadýlko nasazuju na zpátečku nebo přepad ze vstřikú a natáhnu si naftu do motoru
lukas1399
Dolil jsem ho do plná. Už je to vyřešeno, byl skripnuty těsnící kroužek u pal.filtru, taková blbost a kvůli tomu jsem asi 3 hodiny měl rozebranou půlku auta :D
Netekl právě, znova jsem ho vyndal a rozebral a zjistil jsem, že jsem zapomněl těsnění... Takže si to asi prisavalo vzduch a tím se to zavzdusnovalo.. Teď už auto nomrlane startuje a jezdi
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.