Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Auto na úvěr po vypršení Insolvence

Od: romant odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

Měl jsem insolvenci která úspěšně zkončila 31.12.2020. Vše jsem řádně splatil ve 32%. Dluh byl bankovního sektoru, ale já tam figuroval pouze jako ručitel, ale člověk komu jsem byl ručit přestal splácet a částka byla tak neúnosná že jsem musel vyhlásit bankrot- insolvenci.

Chci se zeptat za jak dlouho bych si teď mohl vzít auto na úvěr přes klasický bazar? cena auta cca 160tisíc na splátky Jinak od 1.2.2021 pracuji jako OSVČ kde mám stabilni relativně větší výdělek než ve fabrice =)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
To se zeptejte u banky ci leasingovky. Vse mate splacene, ale porad figurujete v seznamu a k tomutyto firmy a banky si ve velkem delaji interni black list. Takze zalezi na nich.

jm
hodnocení

0x
U některých je k.o. jakýkoliv záznam. U některých je k.o. jen záznam aktuální. Podívejte se na web, jestli náhodou nejste evidován jako aktuální, i když už je ukončena insolvence. Jsou případy, kdy je člověk vedený jako dlužník roky po úhradě, někdo prostě zapomněl vymazat záznam. Ale jsou i další rejstříky! Solus, nrki, brki... Ukončení insolvence neznamená výmaz z ostatních databází.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]