Nejste přihlášen/a.
zkoušel někdo dodělávat vyhřívání zrcátek u vw golf 4? Stačí koupit sklíčka vyhřívané a připojit na vyhřívání zadního skla nebo je to blbost a je lepší to vytáhnout zvlášť na tlačítko přes pojistku? Mám tam manuálně ovládané zrcátka. Díky
4x
Většina aut to má spřaženo na zadní sklo. VW to má akorát odpojitelné přes ovladač el. zrcátek (L,0,P a poloha topení).
Ze svorky 30 v pojistkovém panelu veď pojistku 7,5A, pak relé a z něj obě zrcátka, která ukostříš na dveřích.
Relé (jeho cívku) ukostři a druhý konec dej na relé ovládání cívky relé vyhřevu okna.
Takto je to správně.
0x
Já si myslím, že vyhřívaná zrcátka máš, to snad měly všechny GIV v základu. Akorát ti nehřejí. Tzn. buď je problém ve sklech nebo v kabeláži nebo v pojistce. Měl jsem kdysi GIV 1.4 social edition a zrcátka hřála.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.