Nejste přihlášen/a.
ahoj,poslední dobou se mi stane,že mi vynechává reproduktor v pravých předních dveřích.Když zkusím zastavit ,dveře otevřít a zase zavřít,zase to začne hrát.Myslíte,že to bude jen kotakt u repráčku?Nebo mám hledat jinde?Citroen xsara picasso,originál reproduktory.Díky M.
Než začneš s rozebíráním polustrunku mrkni na svorkovnici na předním sloupku (viz obr. ta tvoje bude mít jiný tvar) U frantíků to bývá často příčina) Kabely zkrs sloupek do dveří se už dost dlouho nepoužívá.
tak jsem se na to byl teď podívat,u reproduktoru drží svorky jako přišitý,hýbal jsem s gumovým krytem kde vedou dráty mezi dveřmi a sloupkem,taky nic.Rádio hrálo pořád.Tak nevím,jestli to mám kvůli tomu nějak rozebírat M.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.