Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Felicia 1,3 chip vs.LPG

Od: doutnak® odpovědí: 5 změna:
Povedlo se mi sehnat jednotku Cimbu na 1,3Felicii..bez immobilizeru.Zajímá mě...1.Má to vůbec smysl při používání LPG..? Vím, že to neudělá z auta raketu, četl jsem o tom dost,ale pokud budu jezdit na ten plyn,tak jestli se ten malý rozdíl kterej na benzín je,bude i s tím LPG 2.Auto má ABS,Airbagy a centrál..to vše má svoje jednotky..bude si to rozumět s tou ECU Cimbu bez nějakých zásahů? 3.Můžu tuto ECU 50kw dát známému na Fe.1.3 40kw? Fungovala by tam? Díky za každou zkušenost

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Myslím že zmysel to nemá.LPG má vlastnú RJ s vlastnými mapami priebehov,dávkovania.Aj keď konštrukčne by nutne nemusel mať tento motor pri svojej odolnosti problém.Ide o odladenie celkového systému vôbec.

Pripomína mi to minulosť keď som uvažoval nad výmenou 5q namiesto 4q do škody 120-užovky (r.v.82).Auto malo 20 rokov a nakoniec som to vzdal.Toto bude ten isty prípad.

hodnocení

0x

Nelze zaměňovat jednotky 40kW a 50kW.

hodnocení

0x

U karburátorových motorů bylo lepší manuálně poladit předstih a množství plynu, u formana nebyl problém na rovince přetočit tachometr. Ale tohle bude vstřikování, tam je to složitější

bery*
hodnocení

0x
Podle me to smysl ma. Pri cipovani se obecne krome bohatosti smesi zvysuje i predstih v nekterych rezimech, coz je u lpg zadouci.

hodnocení

0x
Je to ztráta času... Ale zkoušej, případná škoda je skoro nulová a každá zkušenost dobrá..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]