Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký okruh v autě imobilizovat alarmem?

Od: octavian odpovědí: 5 změna:
Zdravím, pořídil jsem si alarm Jablotron Athos-2103 a po spuštění poplachu je možnost imobilizace okruhu ve vozidle, ale netuším, kam by bylo nejlepší jej zapojit, resp, který okruh imobilizovat?
Je to 2.0TDI CR 135kW
Budu rád za každou radu.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Tady asi bude problem stim že cokoli přerušíš tak to bude ukladat chybu v řj
Trojku sem ještě nedelal nicméně a jedničkách a dvojkách přerušuju pojistku co napájí řj motoru - přerušuju v kabeláži drát co de od pojistky
Tu pravou pojistku poznaš snadno po jejím vytažení či přerušení či nastartovaný motor zdechne
Nebo si na spínačce najdi drat co spouští startér a přeruš ten

hodnocení

0x

Zapalování nebo dodávku paliva (čerpadlo). Konkrétně co kam zapojit bohužel neporadím, neznám ani vozidlo ani ten imobilizér.

octavian
hodnocení

Je to Octavia 3 RS.
Každopádně, te dodávce paliva jsem se chtěl vyhnout z důvodu zavzdušneni, eventuálně krátkého startu než dojde k vyčerpání paliva z filtru.
Zapalování zní dobře

bery*
hodnocení

0x
Ja kdysi u feldy zapojil imobilizer tak, ze jsem ho ve svazku k ridici jednotce motoru pripojil na signal snimace polohy klikovky, takze ho imobilizer pri poplachu zkratoval.

hodnocení

0x

Palivové čerpadlo. To tuším řj nehlídá ohmicky. Jen spouští diagem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]