Zdravím, pořídil jsem si alarm Jablotron Athos-2103 a po spuštění poplachu je možnost imobilizace okruhu ve vozidle, ale netuším, kam by bylo nejlepší jej zapojit, resp, který okruh imobilizovat? Je to 2.0TDI CR 135kW Budu rád za každou radu.
Tady asi bude problem stim že cokoli přerušíš tak to bude ukladat chybu v řj Trojku sem ještě nedelal nicméně a jedničkách a dvojkách přerušuju pojistku co napájí řj motoru - přerušuju v kabeláži drát co de od pojistky Tu pravou pojistku poznaš snadno po jejím vytažení či přerušení či nastartovaný motor zdechne Nebo si na spínačce najdi drat co spouští startér a přeruš ten
Zapalování nebo dodávku paliva (čerpadlo). Konkrétně co kam zapojit bohužel neporadím, neznám ani vozidlo ani ten imobilizér.
octavian
Je to Octavia 3 RS. Každopádně, te dodávce paliva jsem se chtěl vyhnout z důvodu zavzdušneni, eventuálně krátkého startu než dojde k vyčerpání paliva z filtru. Zapalování zní dobře
Ja kdysi u feldy zapojil imobilizer tak, ze jsem ho ve svazku k ridici jednotce motoru pripojil na signal snimace polohy klikovky, takze ho imobilizer pri poplachu zkratoval.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.