Nejste přihlášen/a.
Zdravím, neví někdo okolí Hradec Králové případně Náchod o nějaké nájezdové rampě na osobáka? Je celkem zima a musím vyměnit olej a v této zimě se mi nechce válet po zemi. Pokud se nic nenajde, budu muset, ale za optání nic nedám.
Díky za rozumné odpovědi.
Na výměnu oleje není třeba rampa.V létě používám kus koberce na který lehnu v zimě,pokud by bylo nutnou položím igelit a pak teprve onen kus koberce, povolím šroub na vaně a pak ihned vstanu.nemusím se u toho pořád válet!
Jinak před cca rokem tu byl identický dotaz z vašeho okolí, zkuste pohledat zda-li tenkráte tazateli někdo odpověděl kladně.
PS jinak na toto jsou velmi vhodné malé ramičky- díky nim ja pak "čumák" auta o cca30cm (dle jejich výšky) výše a dle typu pak stačí jen kleknout před auto a dosáhne se na šroub.Pokud byste byl u okolí toho druhého Hradce (jindřichova)=zapůjčíl bych je.
Máte pravdu, našel jsem poradte.cz/auto-moto/30141-volna-najezdova-rampa.html
Dohledáno zde -> google.cz/... může se hodit pro budoucí tazatele
Díky
Včera jsem se byl podívat na místě zmiňovaném níže - Libřice - Je tam nyní závora s cedulí - Soukromý pozemek Vstup zakázán.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.