Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Felicia LPG BRC

Od: blazek odpovědí: 3 změna:
Zdravím lidi. Synovec mi zašrouboval škrtící šroub na podtlaku. Bohužel nevím, jak byl moc otevřený. Nejbližší lpg servis má na měsíc obsazeno a tak mi to neudělají. Poradí mi někdo, kdo to zná, na kolik otáček zhruba to otevřít, v rámci nějaké minimální bezpečnosti? Díky moc.
Felicia LPG BRC

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Tohle ti vyřeším i já jako dlouholetý zkušený LPG uživatel na počkání, na to nepotřebuješ plynaře.

Obecně pokud se motor udrží na plyn v běhu, pomalu šroub utahuj, dokud nezačne motor jít nepravidelně. Pak ho lhce povol až půjde pravidelně a je hotovo. Pokud se neudrží, vyšroubuje regulační šroub až tak, než se motor udrží a pak postup dle nahoře. Jestli si nevěříš, tak až bude plynař volný, můžeš si to nechat zkontrolovat.

blazek
hodnocení

Díky za tip, zkusím

hodnocení

0x

Zkuste jiný servis. Můj plynař by pro mne tu max. čtvrthodinku na akutní problém vyšetřil kdykoliv.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]