Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Můžu použít tyto kola?

Od: baronkoo odpovědí: 12 změna:
Dobrý den, můžu na léto prezout na kola:
165/70r14 6jx14h2 et35?

Můžu použít tyto kola?
Můžu použít tyto kola? #2

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Chtělo by to sehnat správné disky

hodnocení

0x

No,ten disk je o palec širší než v TP takže by jste neměl,ale to nikdo zkoumat nebude...

V poznámkách je zapsáno ještě víc disků-takže špatní odpo .Neliší se šířkou ale jen ET-v ORV je ET38 nebo 46 , nové disky mají ET 35.

To Tazatel neměl byste je použít viz výše.Ale záleží na Vás a hlavně na to jestli je ET čitelné na disku po nazutí pneu-mám disky na kterých to není vůbec a další kde je toto jen barvou vevnitř,kde se přečte po vyzutí pneu. a třetí sada to má na disku (paprsku zevnitř )od převodovky čitelné na jámě.

jm
Na STK to zkoumat budou, pokud budou dělat svoji práci. U mne se rozčiloval, že mám číslo nečitelný kvůli nástřiku barvy. Nedovolil jsem mu odrat barvu a pustil mne s velkýma kecama.
baronkoo
hodnocení

Je to napsáno nezvnitř, po nazutí to asi vidět nepůjde, ještě mě napadlo je přihlásit do to ale to nevím jak
asd1

Umíš číst? Pro 165/70R14 je ráfek 5Jx14 ET35

Ráfek 6Jx14 ET38;43 je pro pneu 185/60R14

Zaměnit to legálně nejde - technicky nezpůsobilé vozidlo se všemi možnými následky.

baronkoo
hodnocení

Právě mě to dost máte skrz ty poznámky, hold ještě se v tom moc nevyznám

xenofob
hodnocení

0x

To je další z tvých hloupých provokací? :-P

jirib
hodnocení

0x
S 6j tam máte jasně napsáno 185/60...umíte číst,když máte řidičák?

asd1
hodnocení

0x

NE.

viz techničák, tak to máš napsaný snad dost jasně..

hodnocení

0x

Teoreticky podle ORV II ne, prakticky pokud to nebude do očí bijící (úzký běhoun na široké patce) to nebude problém.

k2

Prakticky 165 guma na 6palcovem disku spada do kategorie "nic moc". Do oci bijici to uplne nebude, ale divne to bude uz na 1. pohled.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]