Na mororu Renault 1,9dci F9Q píše diagnostika "závada EGR systému" Co vše to je? Respektive co teda do toho spadá? EGR byl vyměněn za nový Pierburg a stále to padalo do nouze jako se starým EGRem..Pomohlo až zaslepení cesty spalin zpět do sání (egr je normálně v provozu-nezaslepen) akorát tam teda nemá co pouštět zpět-část spalin.Az po tomto zásahu auto nepadá do "nouze".Turbo funkční bez větší vůle a katy jsou oba ok..Co tomu teda může být?
Třeba dnes to jelo jak z praku..vlhko? Někdy to jede jak Fichtl..podle počasí Ale to není možný.Prej má tohle auto,resp.motor zoufale malej filtrbox..jen v deklíku motoru a to taky může dělat bord.l..
Koupil jsem kvůli tomuhle autu i diagnostiku ale ta mrcha se nespojí.Wurth crack.Jinde funguje super..na jiných autech.Delphi se s tím spojí.Mam si teda pořídit Delphi?
Tím, že je to kopie,tak už v tom nic nenakonfiguruju.. Ten Wurth na jiných autech funguje skvěle..na tom Rencku se prostě nespojí.Znamy má nějakou tu Delphi a s tou si to povídá..
Je to možný, že je v něm něco blbě.. Mám taky nějaká ta stvoření a aby mi to fungovalo ve všech druzích programů jako je wurth, Eclipse a Autocom, tak tam musí být upravený firmwere, protože ve wurthu je trochu jiný, má více souborů... Ale chybička se samozřejmě může vlodit..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.