Dobrý den, ráda bych se zeptala zda, když pojedu z Českých Budějovic do Příbrami, tak co jsem koukala chvíli pojedu po dálnici D4. Nevím zda je ale tento úsek zpoplatněný, avšak dálniční známku si kupovat kvůli tomu nechci. Když dám mapy přes google a zaškrtnu si, že nechci jet přes zpoplatněné úseky tak mi to ukazuje, že přes dálnici jet můžu, ale nevím zda tomu věřit. Proto se chci zeptat zda tu není někdo kdo takhle třeba jezdí nebo kdo to doopravdy ví. Za případné odpovědi děkuju.
To pojedete ČB - Vodňany - Písek - Příbram? To zrovna není kousek po dálnici, neumím si představit, kudy by se to dalo po okreskách objet.
sovak
Ano, přesně tímto směrem bych ráda jela. Bohužel já si to taky nedokážu představit ale někudy bych asi musela. Potřebuju tam jen na 2 dny a nechce se mi kupovat známka.
k2
@boba:proc neco nekde objizdet po okreskach? Jediny kus dalnice siroko daleko je hned za Piskem a ten je neplaceny.
Měla jsem zato,že dálnice za Pískem na Mirotice je zpoplatněná, když je to dálnice. Dále potom se samozřejmě za Milínem placenému úseku vyhne, když odbočí na Příbram. Jezdím tudy často.
Hlavně jezděte podle značek a né podle navigace...navigace vám určuje jen vámi daný směr jízdy. Když tam bude zrovna nehoda a příslušník vás nasměruje jinam,tak taky nebudete dbát pokynů? Je to stejné jako zákazová značka nebo informace,že jedete po placenén úseku. Po prohřešku se budete dušovat...já se řídila podle navigace... Aktualizace mapových podkladů probíhá občas,ale spoléhat se na ni nemůžete.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.