Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Již delší dobu jsem nepoužíval navigaci Garminy v autě. Tak jsem přes usb kabel připojil navigaci do notebooku kde jse mi provedly aktualizace. Baterie mi ukázale že je již nabita, Navigaci jsem odpojil. Ale při zapnutí kdy se spustil displej na nastavení trasy se zobrazila baterie že je téměř vybitá. Kde je chyba jak opravit? Děkuji.
Kdysi jsem také trápil se stejným problémem,tak jsem objednal novou baterii a vyměnil.Ale výsledek žádný.Při navigování v autě je nutné mít Garmina připojeného na zdroj v autě,protože neustále vyhledává satelity a vestavěný akumulátor se brzy vybije.Je bez chyby a nová baterie nepomůže.
To není problém jen Garmina, dříve jsem jezdil podle TomTom, baterka bylo KO celkem rychle, což ale nebrání použití navigace, protože je stejně stavěna na připojení k nabíjení po dobu jízdy. Až teprve když se baterka nafoukla natolik, že to bylo vidět i na vybolení displeje, navigaci jsem vyřadil - jednak pro jistotu, aby to neblaflo, jednak proto, že jsem pochopil, že offline navigace jsou něco, jako cívkový magnetofon. Ne že by to nefungovalo, ale je to už naprostý technický přežitek. Při dnešních velikostech mobilů mě přijde daleko praktičtější používat mobil i na navigaci - jednak netahám dva přístroje, ale hlavně plánují trasu na základě aktuální dopravní situace a dokáží reagovat třeba na kolony na dálnici atd...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.