Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zapojení autorádia

Od: petr93 odpovědí: 1 změna:

Čau, koupil jsem škoda Octavia 2, kde je asi špatně zapojené autorádio Pioneer DEH-2300UB.
Mám několik otázek
1) nehrajou zadní reproduktory - na rádiu jsou vzadu na zadní repro speciální zdířky, ale kabely jsou zapojeny v rámci ISO konektoru, poradíte prosím, jaký konektor ještě koupit, abych mohl kabely zpojit do těchto zdířek (viz. foto)
2) hraje jen přední levý - ze zapojených předních repro, hraje jen levý, pravý se občas zapne na pár minut/vteřin..kabely v ISO konektoru jsem otestoval a všechny jsou funkční, nevíte kde by mohla být chyba, nejspíš je někde špatný dotyk, ale vše jsem dvakrát zapojil a výsledek stejný
3) anténní napáječ - z napáječe vedou dva dráty, anténa a spínací kabel, ten je teď zapojen v konektoru blíž rádiu, neměl by být zapojen do kabelu, který vede od konektorů s napětím?
myslel jsem, že by se to dalo vyřešit novým nákupem konektoru, ale všechny dráty po otestování jsou ok, takže asi jen špatně zaojený, tak to chci ještě zkusit, než koupím nové rádio
Díky za pomoc!
Petr

Zapojení autorádia
Zapojení autorádia #2

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ne. Anténí napáječ krmí modrým drátem pouze rádio. Auto ne!

Origo VW a Škoda rádia krmí anténu přímo koaxem. Proto ten váleček nepotřebují (mají tu vyhybku napájení uvnitř sebe).

Octavia 2 potřebuje Quadlock a nemá svorku 15. Tu musíš dopojit odjinud.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma iso konektor zapojení
Otázky na téma zapojení autorádia
Otázky na téma zapojenie autoradia

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]