Nejste přihlášen/a.
Odvzdušňovat se musí od nejvzdálenějšího kola, směrem dopředu k nádobce. Heverem se neodvzdušňuje.
Co je to za auto.
Já to pochopil tak, že pomocí heveru z povinné výbavy udělá kolo po kole a na to se ptal, zda to takto lze a nebo musí dát auto na zvedák a udělat kola naráz.
Proto pomocí heveru. Ale jen moje domněnka
Má to ABS? Proč je to zavzdušněné,po výměně brzdovky? Pokud ano a ano,mslm,že odvzdušnění na kolech nepostačí...
Ano,v té kostce. Nejsem tak chytrej,jen mě to potkalo,koupil jsem auto,které mizerně brzdí. Nakonec jsem zjistil,že je asi problém tam,podle netu mám tři možnosti - odvzdušnit s diagnostikou anebo to protlačit třeba na blátě pracujícím ABS anebo údajně u koncernu jde odvzdušnit na kostce. Objednal jsem se do servisu a když mi řekli,že tam mám auto tři dny nechat,zrušil jsem to. Opravil jsem to tak,že jsem si zvykl (prozatím)...
Že by v samotné ABS kostce?
Pokud ABS není v provozu, tak je tam bypass přes elmag. ventily.
4 minuta
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.