Moc děkuju! Auto jsem nastartoval. Jen dotaz. Kočár je v tuto chvíli bez aktivního immo. Při každém startování budu muset zadávat kód? Co dále? Nejde mi totiž dálkové otevření dveří Souvisí to s deaktivací immo?
Klíč musíš znovu synchronizovat. Najdi si na netu návod. Je běžně k dohledání. Buď na stránkách výrobce nebo na renaultclub forum. Imo je po zadání kódu funkční (pokud bys si nechal udělat druhý klíč bez čipu tak s ním motor naskočí ale po pár sekundách zdechne). Imobilizér vypíná palivové čerpadlo. Zámky s tím nemají nic společného. Dálka funguje na principu plovoucího kódu a tím že došla baterka v kličku přestal kód v kličku a řídící jednotce "plavat" společně a rozešly se. Takže teď musí klíč od počítače dostat nový kód. Pokud by si auto postavilo hlavu, a chtělo kód při každém startování nezbyde ti než nechat přes diagnostiku imobilizér úplně vypnout. Většinou to bývá důsledek toho, že dožije snímací kroužek na spínací skříňce.
Hradec není z Chrasti u Chrudimi daleko. Ještě si s tím pohraju, ale Tvou nabídku na nějaký ten díl bych využil. Můžeš mi napsat adresu a telefon na e-mail? martin.kral74@seznam.cz
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.