Nejste přihlášen/a.
Dobry den, moc prosim o kód immo Renault Megane Scenic, rok.1996. Číslo klíčku 10330 (S5U5N). Děkuji. Márvin
Zdroj: poradte.cz/...
0x
Poslední počítač na kterém to rozjedu mám v práci. Doma jedu na linuxech. Bohužel pro tebe mám dovolenou takže ti to neudělám dřív jak v sobotu.
Potřebný prográmek je tady
Po spuštění scriptu se vloží heslo trantir
Do prvního řádku programu pak můžeš napsat cokoli a kliknout. do dalšího pak už dáš kód klíčku. Pokud neuspěješ musíš počkat do soboty.
Moc děkuju!
Auto jsem nastartoval. Jen dotaz. Kočár je v tuto chvíli bez aktivního immo. Při každém startování budu muset zadávat kód? Co dále? Nejde mi totiž dálkové otevření dveří Souvisí to s deaktivací immo?
Pokud by si auto postavilo hlavu, a chtělo kód při každém startování nezbyde ti než nechat přes diagnostiku imobilizér úplně vypnout. Většinou to bývá důsledek toho, že dožije snímací kroužek na spínací skříňce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.