Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odhlučnění dveří

Od: rotorod® odpovědí: 4 změna:
Dobrý den, zdravím
Mám sandero r.v. 2018. Dá se nějak lépe odhlučnit dveře (hlavně přední, ale zadní taky)? Když je venku bezvětří a já jedu cca 100km/h a víc, uvnitř vozu je slyšet, jakoby by bylo okno pootevřené a jakoby byl venku velký vítr. A to je bezvětří. A když je venku opravdu větrno, tak to je pak mazec uvnitř auta.
Ano vím, co chci,mám levné auto . Ale nedá se to nějak více odhlučnit? Nemáte s tím někdo zkušenosti? Jestli náhodou ty originál dveřní těsnění nejsou slabé, malé , nebo něco? Nebo jde přidat druhé (jiné) těsnění?
Nebo lze něco dělat? Děkuji za help, díky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

smutnyklaun*
hodnocení

2x

Problém není v odhlučnění dveří-to se dělá kvůli lepší hudbě a celkovému snížení hluku,ale v jejich špatném seřízení-buď zámky,nebo někde odchlíplé těsnění.Je třeba to prohlédnout,bude tam někde závada.Sandero je tiché a rozhodně tímhle netrpí.Může být někde i chyba při montáži ve dveřích a rozléhá se to všude.Přesně takhle se leckdy chovají auta opravená po nehodě,kdy dveře dosedají všude jinde,jen ne tam,kde mají.I malá škvíra či špatné seřízení udělá ve stovce pěkný rámus.

xenofob
hodnocení

0x

používá se silent coat 2mm a podobné výrobky, ale jde to i od podběhů a přenáší se to na celou karoserii chtělo by to odstrojit celý interiér a olepit

nigi
hodnocení

0x

Mně dělali odhlučnění auta borci v ahifi.cz, pořídili jsem si základní balíček v "odlehčené 13Kg variantě (nebo tak nějak)". Stalo to 10 tisíc a musím říct, že to byly úplně vyhozené peníze. Rada na závěr, pokud chcete v autě ticho jako v pokojíčku, kupte si Mercedesa...

hodnocení

Díky za názory. Mám pocit že to nejde skrz dveře ale pravě skrz těsnění. Ono asi jedině rádio na full a bude klid.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]