Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zámky Passat b5

Od: katlu odpovědí: 6 změna:
Zdravím, chci se zeptat začalo mi blbnout zamykání zadních dveří u Passata B5 1999.Kdyz zamykam tak se mi zamknou pouze přední dveře,u zadních dveří pouze zajede táhlo ale hned zase vyjede nahoru,podaří se mi zamknout až třeba na paty pokus nebo někdy vůbec, pouze jezdí táhla nahoru a dolů, nevíte někdo čím by to mohlo být? Děkuji za radu

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Sou tam zamky jak na jedničkový oktávce
Začni kontrolou kabeláže v prúchodce mezi dveřma
Tydle passaty hodně trpí na hnilobu kabelaže ce de po prahu u řidiče a podkobercem u řidiče je komfort tam bych poodhrnul koberec rozplet kabeláž a zkouk drat po dratu
Pak bych nahlíd do konektoru řj stahovaní oken jestli to tam nehnije
Nakonec zamek ven a oprava
club-opel.cz/...
katlu
hodnocení

Zámky v zadních dveřích budou v pořádku podle toho odkazu co jste dal, když otevřu dveře tak stropní světla normálně svítí,takže tím mikrospinacem to nejspíš nebude, jedině že by to mohl způsobovat zámek u řidiče tam už mi od koupě auta nesvítí stropní světlo ani signalizace světel když otevřu dveře,ale že by přední zámek způsobil že špatně zamykaji zadní dveře? Je to možné?

Tam není jen jeden mikrospínač. Na sledování pohybu v zámku jsou tuším celkem 4 a pak ten externí co snímá pouze zaklapnuté nebo otevřené dveře. Ty 4 sledují pohyb táhla a mechaniky serva.

Ja bych začal tou kabeláží co de do komfortu co je pod kobercem u řidiče
Rozplést v celý svý dýlce a kontrola drat po dratu

Tím se u pašíka začíná klasicky :)

hodnocení

0x

Podobně mi to zlobilo na Citroenu. Napřed jsem byl varován, že to bude na výměnu zámků, že tam určitě odešly mikrospínače.

Pak se do toho podíval šikovnej mechoš, všechny zámky rozdělal, vyčistil, hlavně vypucoval kontakty, prošplíchal WD - a je to zase v pořádku. Dělal na tom asi půl hodiny.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]