Nejste přihlášen/a.
Klasicky málo informací. Ne od Vás, ale od výrobce z odkazu. Homologace E musí mít u sebe i číslo. Takto se homologují světla obrysová, směrová, mlhová,...atd
Samotné E neznamená nic. Čiňan si tam rád píše co chce, aby evropan koupil a pak zjistil, že je to nepovolené.
Stejně tak se můžeš napálit u značky CE na elektronice. Rozdíl je fikaně CE a C E.
C E je china export
CE je schválená certifikace.
E1-Německo, E2- Francie, E3- Itálie, E4- Nizozemí, E5- Švédsko, E6- Belgie, E7 – Maďarsko, E8- Česko, E9- Španělsko, E10- Srbsko a Černá hora, E11- Anglie, E12- Rakousko, E20- Polsko, E21-Portugalsko.
Děkujeme všichni za info.
Mám ale trochu bolehlav z identifikace... Zatímco u jednoho přídavného předního podnárazníkového světlometu (Wessem HM4) mám vyraženo E20, což by mělo být Polsko (a asi to i odpovídá), u druhého světlometu TYC 19-5699-01-2 pro Cooper Mini (koupeno od známého prodejce v Praze) mám vyraženo E18. Čekal bych, že tam bude spíš E1, když Cooper Mini je pod BMW...
Nevíte, co to E18 je ...?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.