Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čím nalepit těsnění u dveří

Od: zlinacci* odpovědí: 10 změna:

Dobrý den,

chtěl bych se zeptat někoho kdo má zkušenosti s autem. u dveří spolujezdce se mi na rámu auta u dveři odlepila těsnící guma v délce cca 50cm. Chci se zeptat, čím mohu tuto gumu zpět nalepit k rámu. Pokud prší,přes tuto odlepenou gumu,jelikož pořádně netěsní mi zatíká.

Děkuji za odpověď

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

marenka*
hodnocení

2x

Ptala jsem se manži, a říká ALCAPREN *frajer*

hodnocení

0x

já bych správnou odpověď doplnil, Alkapran 25 na nesavé povrchy.

rempoholoubek.cz/...

marenka*

Ó jsem hrdá, jak mám šikovného mužíčka... kdyby četl ty správné stránky, určitě by Vám Milane poděkoval *frajer*

ar*
hodnocení

0x

Já bych nic nelepil .Dojel bych na vrakáč a koupil tam jinou "natloukačku". Co to máte za auto.

zlinacci*
hodnocení

fiat punto rv 1996

ar*

Tak na "punťu" zrovna tady nemam, ale to by neměl být problém sehnat na vrakáči. Když to zalepíte tak to asi moc dlouho nevydrží a je možnost ,že tam bude zetejkat. Ještě se zaptám kolegů jesli něco nemaj a dám vědět. To je 3 a nebo 5 dvéř?

zlinacci*
hodnocení

5 dveří a jedná se o dveře spolujezdce

ar*

OK poptám.

Omlouvám se milanovi a marence já nechtěl zhazovat vaši radu, jen jsem napsal co bych udělal já. *placni*

marenka*

*houpy*to je dobrý are, tu silnou depresi nějak překonám :-P*smich*

ar*

Tak vás nepotěším ani u kolegů jsem danou "natloukačku" nesehnal. Předpokládám dle nicku že jste ze zlínska, tam budou taky určitě vrakáče. Tak nějaký navštívit a koupi tam.Nejlépe ze stejného modelu auta nebo alespoň z jiného Fiatku (Bravo,Brava,Marea,Stilo) Automobilky používají jiné gumy a pokud by jste dal třeba s Fodu tak by vám šly dveře nejspíš těžko zavřít , musel byjste s tím bouchat jak s Trabantem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]