Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěl bych se zeptat někoho kdo má zkušenosti s autem. u dveří spolujezdce se mi na rámu auta u dveři odlepila těsnící guma v délce cca 50cm. Chci se zeptat, čím mohu tuto gumu zpět nalepit k rámu. Pokud prší,přes tuto odlepenou gumu,jelikož pořádně netěsní mi zatíká.
Děkuji za odpověď
Já bych nic nelepil .Dojel bych na vrakáč a koupil tam jinou "natloukačku". Co to máte za auto.
Tak na "punťu" zrovna tady nemam, ale to by neměl být problém sehnat na vrakáči. Když to zalepíte tak to asi moc dlouho nevydrží a je možnost ,že tam bude zetejkat. Ještě se zaptám kolegů jesli něco nemaj a dám vědět. To je 3 a nebo 5 dvéř?
OK poptám.
Omlouvám se milanovi a marence já nechtěl zhazovat vaši radu, jen jsem napsal co bych udělal já.
Tak vás nepotěším ani u kolegů jsem danou "natloukačku" nesehnal. Předpokládám dle nicku že jste ze zlínska, tam budou taky určitě vrakáče. Tak nějaký navštívit a koupi tam.Nejlépe ze stejného modelu auta nebo alespoň z jiného Fiatku (Bravo,Brava,Marea,Stilo) Automobilky používají jiné gumy a pokud by jste dal třeba s Fodu tak by vám šly dveře nejspíš těžko zavřít , musel byjste s tím bouchat jak s Trabantem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.