Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nesvítí zadní světla v 5. Dveřích

Od: chellenger* odpovědí: 2 změna:
Zdravím potřeboval bych poradit u Ford Galaxy 98rok 1.9tdi 66kw nesvítí mi zadní světla v zadních dveřích (kufru) na autě normálně svítí , na kufru normálně svítí zpátečka i stěrače a Brzková nahoře...jenom ty světla ne elektřina je trošku překopaná pod volantem už jsem to tak koupil napadlo mě že bych prostě propojil kabely od světel ze zadních dveří že Světlana v autě ... myslíte že to kabely udrží o 2 žárovky navíc nemusím se bát že se to někde přepálí...nebo jestli někdo neporadí v čem by mohl být problém dráty v ohybu jak se otevírá kufr jsou ok kontrolovány v zadních dveřích taky i žárovky
Děkuji za odpověď

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Galaxi sem nedělal nicmeně mam pocit že tam ty pruchodky sou na každy straně jedna
Jinak bych začal tim že bych hledal zda tam nejde plus či mínus
Nakouk bych k zadním světlúm do kapes zda tam nejsou konektory
Pokud by hledaní nebylo uspěšný našel bych plusovej drat co de k těm světlúm a od světel co svítí bych to kusem dratu propojil problém nebude

hodnocení

0x
Mrkni do krku co vede z auta do 5 dveří.. Dam ruku do ohně, že jsou to přerusené vodiče, olravoval jsem to xkrát. Zajímavé je, že obě, každé světlo má svůj přívod.. Předpokládám, že jsi prověřil žárovky.. Taky už jsem se stím setkal, že to bylo pouze v žárovkách...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]