Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Svieti kontrolka ABS a ASR

Od: matejj odpovědí: 3 změna:
Dobrý den, nedávno jsem měnil podsvícení tlačítek v mé octavia 1.9tdi 81kw a nutně jsem musel spěchat do práce a zapomněl jsem zapojit tlačítko ASR hned co je nad rádiem. Při nastartování nic ale po příchodu do práce a opětovném nastartování mi začala svítit kontrolka ABS, ASR a blikajíci ruční brzda, přičemž 3x zapípá. Zkusil jsem to tlačítko ASR zapojit a i po několika nastartování to stále svítí. Později se zdálo, že už je problém vyřešen, protože to při jedné jízdě nesvítilo, pak se to objevilo znovu. Pojistky jsou ok, auto brzdí normálně. Myslíte, že bude třeba jen vymazat chybu nebo bude problém se snímači ABS nebo to způsobilo to tlačítko? Za každou normální radu děkuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Musíš chyby smazat vagem pak by to mělo bejt dobrý
Skus ještě to na sněhu rozjet a dupni na brzdy jestli se spustí abs a kontrolky zhasnou na vag nemusíš
Pokud se ti na vagu zobrazí chyba nakýho snímače abs budeš ho muset vyměnit

hodnocení

2x

Diagnostika ti dá jasnou odpověď, tak proč si máme hrát na věštce ;)

Pokud se skutečně neobjevil nějaký problém, tak bude stačit smazat chyby.

hodnocení

1x

Zrovna kostka ABS přesně hlídá své snímače a jasně v bloku hodnot řekne o každém kole jeho rychlost nebo výpadek signálu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]