Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pitbike chytne a hned chcípne

Od: milankantorovs odpovědí: 5 změna:
Dobrý den, potřebuji poradit, mám pitbike xmoto 125 asi dva roky starou kupována nedávno a celou dobu jela v pohodě až najednou včera odpoledne normálně chytla asi na půl minuty a hned chcipla a pak už nenastartovala. Dneska ráno jsem vyčistil karburátor a motorka chytla ale má divný chod chytne jen na sytic a když přidám trochu plyn tak se najednou výtočí do vysokých otáček a nechce spadnout na volnoběh a po vypnutí sytice chytne a hned chcípne nevíte někdo co s tím prosím?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Chová se to tak, že závada bude v chudé směsi. Jestli jsi stoprocentně přesvědčený že jsi karburátor vyčistil dobře, hledej chybu na přívodu paliva. Jestli to má nějaký filtr nebo ventil zavírání přívodu může to být ucpané.

pit*
hodnocení

0x

Vyměň karburátor a seřiď rozvody vč. ventilů. řešil jsem to na Pitu běžně a to buď rád, že se ti ještě neje*ou rozvody a nesype převodovka.. Ty čínské šunty, které se nazývají motory.. Po chvíli se to začne sypat a člověk se z toho může zbláznit.

milankantorovs
hodnocení

Díky za radu hnedka po koupi jsem musel serizovat ventily a rozvody byli posunuté o jeden zub.

milankantorovs
hodnocení

No nakonec to bude asi v nastavení bohatost směsi ale na hovno je, že ten šroubek bohatost směsi je zespodu, takže se horko těžko dostanu s nasazeným karburátorem a štelovat to za chodu motoru. Ale jinak přívod paliva je v pořádku benzín teče krásně.
xenofob

dát tam normální karburátotor, nejlépe dellorto

kdyby t nepomohlo, dát tam jiný motor, na aliexpresu jsou nabízeny celé motory od 49 do 200 ccm

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]