Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde najdu olejovy filtr na yuki 125?

Od: luko89 odpovědí: 2 změna:
Dobry vecer,mam jednoduchou otazku ohledne moto yuki 125 sport,asi to neni moc znama motorka ale snad se najde nekdo kdo by o ni neco vedel.
Zajimalo by me kde u tyhle motorky najdu olejovy filtr? Zitra bych do ni chtel nalit novy olej ale docetl jsem se v manualu ze po urcitych km se ma cistit olejovy filtr,ale prisaham ze doted jsem vub3c nezjistil kde ho najit..
V manualu to napsany neni a ani strejda google mi nic neprozradil..

Kde najdu olejovy filtr na yuki 125?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

petrovic
hodnocení

0x

Rekl bych ze u tohoto stroje, bude cistitelne kovove sitko. To bude pod vypoustecim sroubem. Vypousteci sroub bude na leve strane motoru ( tam kde je radicka). Zkus se tam podivat. V jinych pripadech tam byva vlozka. Ta je zase na drune strane motoru u brzdy. Byva pod vickem ktere drzi zpravidla dva az tri sroubky. Ale myslim, ze budes mit sitko.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]