Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výměna reduktoru lpg

Od: mh23® odpovědí: 4 změna:
Dobrý den, mám vadný lpg reduktor magic 3 , a jelikož mu moc nevěřím (plyn se dostával do hadice ohřevu reduktoru), chtěl bych vyměnit za jiný. Je tato výměna možná? Nebo budu muset koupit opět ten samý?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nechte opravu na odborníkovi - plynaři. Stejně nejste schopen bez přístrojů jakýkoli nový reduktor nastavit (to je bohužel nutné) a amatérskou opravou maximálně riskujete, že vyletíte do vzduchu.

Neradím vám nesmysly, s LPG mám dvacetileté zkušenosti a přesto většinu oprav/úprav nechávám na plynaři.

doplněno 18.01.21 07:53:

@mh23: Ano, při splnění jistých podmínek se dá použít jiný typ. Zda bude odolnější si netroufám posoudit.

Řekněte plynaři své požadavky, pokud je schopný a šikovný, posoudí je a určitě vám dobře poradí.

Veškeré mé zde prezentované názory vychází z mých dvacetiletých zkušeností s vozidly na LPG. Jelikož já i žena taxikaříme, máme na LPG najeto hodně přes 1 milión km, možná skoro 2 milióny, a o veškerý servis se starám já prostřednictvím velmi šikovného mechanika - plynaře.

hodnocení

Já to nechci dělat sám. Dík za odpověď, moc mi pomohla
hodnocení

Potřebuji vědět jestli můžu použít jiný odolnější typ dělat to bude samozřejmě plynař.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]