Nejste přihlášen/a.
Nechte opravu na odborníkovi - plynaři. Stejně nejste schopen bez přístrojů jakýkoli nový reduktor nastavit (to je bohužel nutné) a amatérskou opravou maximálně riskujete, že vyletíte do vzduchu.
Neradím vám nesmysly, s LPG mám dvacetileté zkušenosti a přesto většinu oprav/úprav nechávám na plynaři.
@mh23: Ano, při splnění jistých podmínek se dá použít jiný typ. Zda bude odolnější si netroufám posoudit.
Řekněte plynaři své požadavky, pokud je schopný a šikovný, posoudí je a určitě vám dobře poradí.
Veškeré mé zde prezentované názory vychází z mých dvacetiletých zkušeností s vozidly na LPG. Jelikož já i žena taxikaříme, máme na LPG najeto hodně přes 1 milión km, možná skoro 2 milióny, a o veškerý servis se starám já prostřednictvím velmi šikovného mechanika - plynaře.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.