Nejste přihlášen/a.
V září jsem si nechal opravit auto a jsem od té doby nespokojen. Věděl jsem, že řemeslníci jsou lotři, ale stejně jsem si to nedokázal ohlídat. Poslední kapkou je pro mě koroze, která se nyní začala objevovat na navařených lemech, je i na místech, kde předtím nebyla. Mohu být spokojený jen s tím, že mám technickou, jinak auto spíše poškodily, takže chci jít tvrdě do nich. Jakým úřadem jim mohu hrozit a případně jej na ně pozvat, kdyby nechtěli ustoupit? Řeší to Česká obchodní inspekce, nebo někdo jiný? Děkuji.
Obávám se, že se nechytáte. Žádný úřad, kde byste si mohl na kvallitu jejich práce stěžovat, neexistuje. Nehledě na to, že vám dokážou, že technologicky byla oprava provedena správně, ale ze shnilého vraku nové auto udělat nelze. Podle popisu navíc předpokládám, že opravená místa jsou max. v základní barvě, bez laku a ochrany zespodu. Pak se není čemu divit.
Odhad znalcem, zda byla oprava provedena správně a soud.
Dokumentace auta před opravou a po opravě bude nutná.
jj, znalecký posudek na způsob provedení opravy a občanskoprávní spor.. Jinak prakticky bez šance...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.