Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Reklamace auta, nefunguje zadní stěrač

Od: romanaanyzova odpovědí: 7 změna:

Hezký den přeji,

prosím mám dotaz,

včera jsem koupila auto v Brně a potřebuji vyřešit nestříká mi zadní stěrač,

jak mám postupovat,

děkuji za info

Anýžová

P.s. Škoda rapid 1,2

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x

No než začnete reklamovat, zkuste posoudit, jestli Vám prostě jednoduše nezamrzla kapalina. Nevím jak u Vás, ale u nás totiž tuto zimu poprvé fest mrzne.

hodnocení

5x
Stěrač nemá stříkat. Stříkat má ostřikovač, stěrač stírá.

hodnocení

4x

Mimo jiné (viz. odpověď promon), je také důležité kde a od koho jste to auto koupila.

Pokud je to nové auto, pak Vám ho servis jistě rád opraví.

Pokud je to ojeté auto, je jistě možné, že v něm je ještě letní kapalina v ostřikovačích a voda v hadičce na zadní okno je zmrzlá. Může být špatná i pojistka. Ale to opravdu nemůžeme vědět.

nigi
hodnocení

2x
Zajděte na pár hodin do nějaké hezké podzemní garáže (cestou předním ostrikovacem vystrikejte zásobník do prázdna) a mezitím si jděte koupit zimní směs do ostřikovačů. Než budete odjíždět tak si ji nalejte do nádobky a chvíli strikejte zadním a předním ostrikovacem aby se nová směs dostala do trubek.

hodnocení

0x

V tomto počasí to není na reklamaci, ale na zjištění, kde je příčina toho nestříkání.

asd1
hodnocení

0x

Pravděpodobně zamrzlý nebo ruplá hadička v průchodce do dveří. = Dát do tepla, pokud nic tak kouknout do průchodky. Běžné opotřebení, takže opravu si zařizuješ sama.. (Prodejce tě s tim na 99% pošle do háje)

xenofob
hodnocení

0x

Postupujte tak, že se nejdříve seznámíte s návodem k obsluze automobilu, bez toho nevyjíždějte

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]