Nejste přihlášen/a.
Nová baterie měsíc jistě vydrží i bez údržby.Pokud je atoelektrika v pořádku a nejsou někde zkraty,nebo na příklad zapnuté radio,pak se nemáš čeho obávat.Příště při odjezdu je lépe baterii vyjmout z auta a nechat v garáži,
JABRAKA
určitě ano...zima tomu pomohla...je možný, je tak vybitá, že nepůjde ani nabít a byla to zbytečná ivenstice
Varta je na stejné úrovni jako ty jmenované... A je myšleno Varta černá? Modrá? Stříbrná? Pravda je, že v historii byla Varta synonymem kvality, ale dnes je to na běžná kvalitní baterie. Viděl jsem několik baterií Exide co nevydržely rok... Ale zase to lze posoudit jenom z pohledu prodejce co má zkušenosti s prodejem velkého množství a né jen jedna paní povídala. Sám mám Exide, v životě jsem měl několik Vart a Bannerů a zmetek nebyla žádná... Ale je těžké bagatelizovat a i vyzdvihovat. Každý týden, měsíc je to jiný typ, jiný technologický proces.. Tak záleží na štěstí. Jinak podle nějaké normy by vlastní spotřeba moderního vozidla měla zabezpečit startování po 50 dnech neprovozu...
Namontoval jsem cca 10kusů a 3 šly na reklamaci. Většinou ty velké 77Ah. Asi se málo prodávají a lidi je netočí ve skladu.
Exide jsem nereklamoval nikdy.
Silver jsem jezdil ve Favoritu a už má 7 rok. Ale starám se o ni dobíjením (když Feldou nejezdím, tak ji připojím na kondiční nabíječku a odejdu). Nikdy nebyla hluboce vybitá.
Na reklamaci jsem vesměs dával blue. Blacka už snad nikdo nekupuje.
Spíš dávám všude Exide. Teď jsem v prosinci kupoval EFB 70Ah
Dnšní olověné akumulátory,používané především v automobilu jako startovací,mají určiténároky na provozní použití.Princim získání energie je čistě chemický přeměna olova v lektrodách na vyšší polaritu atomů na straně druhé se polarita sníží.Jedná se o přechod olova do podoby čisté,až na olovo tvaru PbO2 Pokud je článek tvořen PbO2,to znamená vybitá baterie,je velmi náchylný v prostředí kyseliny sírové(elektrolyt) změnit se na síran Pb a tato forma už se nedá změnit na krystalické olovo,baterie je zasulfátovaná.
Ovšem proces trvá dlouhou dobu a jen ve stavu nízkovybitých článků.Veškerá údržba sestává v udržování článků v plně nabitém stavu.I když se baterie zcela vybije,a v nejbližší době se plně nabije,nehrozí selhání.6ivotnost se odhaduje na 200 - 300 cyklů nabití- vybití.Je všeobecně známo,že ztráta kapacity při startování je dost velká,startovací proud bývá 200 - 300 A Lze spočítat,že startování vybije akumulátor určitě za 10 minut startovacího času.Jízdou alternátor baterii dobíjí,ale při nabíjecím proudu 4A kapacitu nedoplníme.,pokud nejedeme aspoň 10 hodin.Proto je potřeba startovat jen krátce a v případě krátkých městských pojezdů doma občas baterii dobít.
Další problém u nedobité baterie je ten,že elektrolyt je řidší a v mrazech může dojít i k vytváření ledových krystalů.Ty pak mohou mechanicky porušit elektrody a jednak tím snižují kapacitu ale kousky olova propadnou mezi články a mohou způsobit zkrata rychlé vybití baterie mimo provoz.
JABRAKA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.