Nejste přihlášen/a.
Zdravím,mužete mě poradit,jakou nejlepší autonabíječku na 12v baterii,za přijatelnou cenu? Díky
Je otázka, čemu říkáte nejlepší? Nevím, jestli požadujete fci startování, jaké aku hodláte nabíjet atd.
Nicméně dobrou volbou jsou nabíječky z Lidlu , nebo třeba od Filsonu, kterou jsem kupoval já
je automatická, umí i AGM baterie pro auta postižená Start/stop.
Jediné, co neumí, jsou totálně vybité baterie
já mám nejlevnější CTEK 0.8 za necelý litr v akci k nabíjení motobaterií, nabijím i baterie přes 80 Ah jen to trvá o pár hodin déle, nic neřeším nestuduji nic neměřím jen připojím a když svítí všechny zelené diodky vím že se baterie nabila a už se jen konzervuje udržovacím proudem konzervuje a mohu jí tak nechat nebo odpojit a použít
zapíná se po připojení baterie vidlicí do sítě, odpojuje obráceně, 10 let jede spolehlivě,je malé lehká skladná, tu z lidlu jsem 2x vracel protože klekla
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.