Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou autonabíječku na 12 V?

Od: mmutz* odpovědí: 5 změna:

Zdravím,mužete mě poradit,jakou nejlepší autonabíječku na 12v baterii,za přijatelnou cenu? Díky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

CTEK, neni nejlevnejsi, ale spolehliva. autodily-pema.cz/...

16.01.21 11:39
hodnocení

1x

Lidl

hodnocení

1x

Je otázka, čemu říkáte nejlepší? Nevím, jestli požadujete fci startování, jaké aku hodláte nabíjet atd.

Nicméně dobrou volbou jsou nabíječky z Lidlu , nebo třeba od Filsonu, kterou jsem kupoval já

filsonstore.cz/...

je automatická, umí i AGM baterie pro auta postižená Start/stop.

Jediné, co neumí, jsou totálně vybité baterie

xenofob
hodnocení

0x

já mám nejlevnější CTEK 0.8 za necelý litr v akci k nabíjení motobaterií, nabijím i baterie přes 80 Ah jen to trvá o pár hodin déle, nic neřeším nestuduji nic neměřím jen připojím a když svítí všechny zelené diodky vím že se baterie nabila a už se jen konzervuje udržovacím proudem konzervuje a mohu jí tak nechat nebo odpojit a použít

zapíná se po připojení baterie vidlicí do sítě, odpojuje obráceně, 10 let jede spolehlivě,je malé lehká skladná, tu z lidlu jsem 2x vracel protože klekla

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]