Nejste přihlášen/a.
Dobrý den potřeboval bych zase opravit auto stim autem jsou jen problémy a pořád se jen rozbijí a už jsem dotoho nastrkal strašně moc peněz problem je že v týhle době to asi jen tak snadno neprodám a chtěl jsem se zeptat jestli to jde ve volkswagen oprava na splátky protože já mám výplatu až příští týden a já to nemám ani z čeho zaplatit a problém další je že jsem zrovna si našel novou práci v německu a auto potřebuju na dojíždění nebo jsem v háji v týhle době bez práce a tý práce je ted hodně málo špatná doba prostě :/ myslíte si že když tam zavolám a domluvim se na splátkach potom že by to šlo? díky :/. Jsem fakt zoufalej najednou mi začlo blikat žhávení a svítit kontrolka závada na motoru a auto ztratilo výkon já se z toho už zbláznim . Díky.
Si vem půjčku u banky , servis určitě neopravuje na splátky .
( Další co chtěl ušetřit tím že si koupí TDi v čipu a k tomu třikrát stočenou vránu , např Megan z roku 2010 - 1,6 benzín absolutně bezproblémový motor s nízkým nájezdem stojí polovinu než Octavka nebo Passat v TDi 3 x stočená ze stejného roku,)
To je ten supr Golf.. To dej do áček a kup třeba Mareu v JTD, hezkou seženeš za dvacku a na rozdíl od toho Golfu to pojede.. Mmch. jak radí Feldu tak pořízení vyjde na stejno a to auto je úplně jinde..
Dát za startér 13k je rozmar miliionáře, nebo neznalost a naivita že autorizák je nejlepší volba kde opravovat
Tohle?
Co se tam rozbíjí? Vliv na jízdě nebo jen kontrolka MIL či žhavení?
Co to dát jen na diagnostiku za pár stovek a pak se ukáže co dál a co to bude stát.
Cena opravy a práce se odvíjí od poruchy a dílů co se mění.
Co jezdit jiným autem v rodině do té doby, než se ten střep prodá?
Všichni z rodiny potřebují auto do práce, jo toje ono a co když se snimi domluvim že to zaplatim hned v uterý kdyby nebyly tak pozdní termíny . Oni tam jsou v sobotu právě že bych jim to mohl tam dát :/(
Já tam nepracuji. Musíš jim ráno zavolat a zeptat se. Tohle je hrozně individuální.
Rodina ti nepůjčí peníze na opravu?
Bankovní úvěr? Kontokorent?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.