Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Potřebuju opravit auto

Od: skyrim* odpovědí: 14 změna:

Dobrý den potřeboval bych zase opravit auto stim autem jsou jen problémy a pořád se jen rozbijí a už jsem dotoho nastrkal strašně moc peněz problem je že v týhle době to asi jen tak snadno neprodám a chtěl jsem se zeptat jestli to jde ve volkswagen oprava na splátky protože já mám výplatu až příští týden a já to nemám ani z čeho zaplatit a problém další je že jsem zrovna si našel novou práci v německu a auto potřebuju na dojíždění nebo jsem v háji v týhle době bez práce a tý práce je ted hodně málo špatná doba prostě :/ myslíte si že když tam zavolám a domluvim se na splátkach potom že by to šlo? díky :/. Jsem fakt zoufalej najednou mi začlo blikat žhávení a svítit kontrolka závada na motoru a auto ztratilo výkon já se z toho už zbláznim :(. Díky.

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

xenofob
hodnocení

2x

to je jen další z řady hloupých provokací...aleporadím, jdi tam, kde dávají mechanikům výplatu na splátky...

renegade11*
hodnocení

2x

Si vem půjčku u banky , servis určitě neopravuje na splátky .

( Další co chtěl ušetřit tím že si koupí TDi v čipu a k tomu třikrát stočenou vránu , např Megan z roku 2010 - 1,6 benzín absolutně bezproblémový motor s nízkým nájezdem stojí polovinu než Octavka nebo Passat v TDi 3 x stočená ze stejného roku,)

asd1
hodnocení

2x

To je ten supr Golf.. To dej do áček a kup třeba Mareu v JTD, hezkou seženeš za dvacku a na rozdíl od toho Golfu to pojede.. Mmch. jak radí Feldu tak pořízení vyjde na stejno a to auto je úplně jinde..

Dát za startér 13k je rozmar miliionáře, nebo neznalost a naivita že autorizák je nejlepší volba kde opravovat *smich*

hodnocení

1x
Koupil sis auto s problémovým motorem počítám kod bxe coo?
Kombinace špatnýho předraženýho servisu s touhou aby to auto jezdilo znamená velkou finanční díru v tvé peněžence a spoustu nervú
Ja bych na tvým místě udělal toto :
Pokud potřebuješ jezdit a maš dobrou praci kup si za par tisíc felicii 1.3ku a až si vyděláš nákou tu korunu dej se do opravy toho tdi prúšvihu
Pokud se rozhodneš pro opravu najdi si na vw klubu doporučení na ověřenej servis a neboj se kvúli tomu jet i trochu dál a opravu nech udělat z gruntu a pořadně pak bude to sice draší ale budeš jezdit
Nebo druha možnost prostě to auto a investice do něj odepiš a prodej ho za každou cenu ve vysledku si ušetříš nervy a další peníze do oprav

hodnocení

1x

Bohužel neporadím, protože ten "dotaz" jsem kvůli absenci alespoň trochu slušné češtiny ani nedočetl.

hodnocení

0x

Tohle?

poradte.cz/...

Co se tam rozbíjí? Vliv na jízdě nebo jen kontrolka MIL či žhavení?

Co to dát jen na diagnostiku za pár stovek a pak se ukáže co dál a co to bude stát.

Cena opravy a práce se odvíjí od poruchy a dílů co se mění.

Co jezdit jiným autem v rodině do té doby, než se ten střep prodá?

skyrim*
hodnocení

Všichni z rodiny potřebují auto do práce, jo toje ono a co když se snimi domluvim že to zaplatim hned v uterý kdyby nebyly tak pozdní termíny :(. Oni tam jsou v sobotu právě že bych jim to mohl tam dát :/(

Já tam nepracuji. Musíš jim ráno zavolat a zeptat se. Tohle je hrozně individuální.

Rodina ti nepůjčí peníze na opravu?

Bankovní úvěr? Kontokorent?

skyrim*
hodnocení

Já tam nedávno unich byl a platil jsem za nový starter 13 000 na co mi rodina pujčila :( jenže ono se to zas rozbilo :( zase tam něco blbne :(

A co tam blbne? Jak to vadí používání?

skyrim*
hodnocení

Je tam nižší Výkon :/

Zahejbej táhlem od regulace turba. Jde to snadno nebo drhne?

A vyčisti EGR

Za startér 13 tisíc? Tak to je hukot.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]