Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oprava trubek autoklimatizece

Od: zname odpovědí: 6 změna:

zdravim, nasli mi na VW ctyri dirky kudyma mi unika klimatizace (po cca 1-2 mesicih jiz zacina sustit). 2 mezery na kondenzatoru a dve na trubkach u zadniho kola k zadnimu vyparniku.

ten kondenzátor to je jasny, ten je na vymenu, ale mate zkusenosti, se spravenim hlinikovych trubek bez nutnosti vymeny cele soustavy (navarzeni, nasroubovani, atd.). Bohuzel druhovyroba na tyto trubky se prej nedela (origo stoji raketu), ale nasel jsem jednu firmu mimo Prahu, ktera se na to specializuje, ale mechanici v Praze jsou skepticti...

diky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

asd1
hodnocení

1x

Opravit to jde, ale jednu dírku zaděláš a za půl roku se udělá jinde... Zkusil bych nechat vyrobit někde kde dělají hydyrauliku, takhle jsem řešil trubky k servořízení, místo rakety to stálo pár stovek. Automobilky jsou nenažraný a proč neprodávat stokorunové díly za tisíce, když zákazník má volbu buď to dát nebo nemít auto resp. tady "jen" klimošku... Pokud máš trvale sepnutý kompresor tak chladivo tam být musí, jinak odejde i ten..

jurajjuraj*
hodnocení

0x

trubky u praveho zadniho kola jsou beznou bolesti toho auta, nove cca 12 litru, a dost casto byva dirka i v tom zadnim vyparniku, hned za spojem vyparnik/trubky

zname
hodnocení

diky, jde mi to zda se to da opravit

O jaké auto jde, že má výparník u PZ kola? :-O

stepm... asi to mělo být vysoušeč :-D

Fordi ho mají u PP kola i s plnící přípojkou.

A nebo to zkutečně má v zadu výparník pro vícezónovou klimošku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]