Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sedačky lx vozu Felicia

Od: zdenek2® odpovědí: 8 změna:
Čím se liší sedačky lx vozu Felicia od jiných sedaček z Felicie? Liší se vůbec něčím?
Sedačky lx vozu Felicia

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Lx je základ, GLX mají lepší boční vedení a jiný materiál, můžou mít i naklápěcí sedák.
L&K měla sedačky kožené.
doplněno 14.01.21 21:00: Tak to boční vedení se mi možná jen zdá, to nezaručuju ;)

hodnocení

0x

LX má u Feliny zadní lavici v jednom kuse.

GLX je dělená 1/3 a 2/3

GLX jsou i v plyši.

Nebo Mystery sedačky jsou výškově stavěcí.

Sedačky ALL Safe a Safeline obsahují boční airbagy (tyhle Feldy mají celkem 4 bagy)

Colorline a Harlequin jsou barevné i s pásy.

...

Vzor na Fotkách pocházel z modelů FL 98-01 a měl odolnou pevnou látku.

Pěkné sedačky mají i vozy FAMILY

doplněno 15.01.21 02:45:

Poznámka:

Jaké máš zámky pásů? Tčko nebo oko? Stará Tčka co měl Favorit byla jen do modelů cca kolem roku 95/96.

Výškově stavitelné sedačky mají zámky pásů s delší konzolí. Jinak jdou přehodit ze starých sedaček.

Ty na tvojí Fotce už mají pochopitelně zámek s okem (dnes tento typ používá každá škodovka i VW).

hodnocení

Já mám právě téčko a mám zámky vpředu polámané, zjistil jsem nedávno, že z Felicie po faceliftu se zámky nedají použít a ty staré už nejsou tak často k vidění.
Kdybych si tam namontoval celé pásy z Felicie po faceliftu, tak to tam bude pasovat? To bych musel měnit pásy i vzadu.
A ten zámek na fotce je kompatibilní se zámkem ve Felicii?
Sedačky lx vozu Felicia #2

Starý typ

partes.cz/...

Nový typ

iautodily.cz/...

Na bazoši jsou mraky navijáků pásů i na nové typy (tedy spíše na ně). Vyměň navijáky s pásy za nový typ. Jsou lepší.

Třebas i s předepínači pro airbagové verze

auto.bazos.cz/...

hodnocení

No to právě nevím jestli bude pasovat. Co když to klubko s pásem má jiné rozměry a nevejde se tam? A ten novější typ je také tříbodové uchycení? Na fotce nevidím tu třetí upínací část.

Klubka jsou stejná. Skelety karoserie i plasty stejné (jen plasty jiná barva).

Jsou tříbodové vždy. Je tam to ramínko na pásu.

Strana 175 v PDF. Stáhni si a nastuduj. Navijáky jsou zaměnitelné

milos.wrp.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]