Je možné páté dveře Felicie odvézt uvnitř Felicie hatchback? Je nutné vydělat zadní sedadla nebo se to tam nějak vleze na sedadla? Dveře jsou i se sklem.
Měl jsem hatchback Favorita a musel jsem sedadlo spolujezdce posunout uplně dopředu a svoje sedadlo taky mírně dopředu,ale abych se vešel.
Zadní sedadla je nutné vyjmout a nechat doma.
Pak se to tam naknap vleze, ale ta jízda stojí za to, pokud máš 186cm jako já .
doplněno 14.01.21 19:32:
Jasně, budeš tam s dveřma slušně narvanej . Já bych se na to tehdy vybod, ale byly bez koroze a nemohl jsem je tam nechat, tak jsem s nima jel 20km dom
Pokoušel jsem se to teď večer trochu měřit. Šířka dveří je nějak 143cm a to musí přijít dovnitř na délku, takže to bude sahat až k sedadlu řidiče, přesněji do úrovně sloupku mezi bočními dveřmi. Moje sedadlo je až za sloupkem, takže když ho posunu dopředu tak se tam sotva vlezu a ještě mi bude o hlavu drncat hrana dveří. Dveře budou stoupat šikmo zezadu dopředu směrem nahoru, takže hrana dveří bude někde v úrovni hlavy řidiče a to je dost nebezpečné. Při prudkém nárazu či zabrždění by to fungovalo jako gilotina s useklo řidiči hlavu. Jinak to ale asi nejde, na přívěsu by se to nejspíš pomlátilo (je tam sklo).
k2
@zdenek2:tak je snad na tom privesu zakurtujete. Nebo jste je chtel vezt "navolno" jako treba pisek nebo brambory?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.