Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Něco mi hrká ve dveřích kufru

Od: hivi odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

mám takovou zajímavou otázku, mám Focusa MK3 a byl jsem s ním v autorizáku na výměnu rozvodů, kapalin a filtrů. Od té doby mi ale něco hrká ve dvěřích kufru, vyměnili mi tam akorát svoje držáky na SPZ aby si udělali reklamu, ale je to divný zvuk, jakoby uvnitř těch dvěří lítal šroubek nebo něco podobného, slyším to hlavně při otevření a zavření a teď to začalo i při jízde do zatáček. Nevíte co by to mohlo být? Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

asd1
hodnocení

2x

Nejspíš ten šroubek nebo něco podobného :D

hodnocení

1x

Asi plastová hmoždinka, kde byl šroubek původně. Dali novou a dveře k vůli té prasklé a zapadnuté dovnitř nikdo neřešil.

A dokud jí někdo ze dveří nevyloví a nesundá dekl či tapec, tak tam hrká dodnes :)

makk
hodnocení

0x

Jestli starý rámeček byl přidělaný šroubkem s maticí, tak se jim nechtělo oddělávat čalounění a ty matičky nechali spadnout do té dutiny. Nový rámeček asi přidělali "na prasáka" samořeznými šrouby. Případně jim tam dírou po šroubu něco spadlo.

asd1

Mmch. tyhle drobnosti hodně napoví o kvalitě servisu resp. toho konkrétního mechanika (co byl línej sundavat tapec tak se na to prostě .. jemu to chrastit nebude...)

= Neni od věci ověřit co dalšího tam zmrskal, např. stačí šroubky "z rezu" a od nich ti během pár let vyhnije díra a budeš řešit celý dveře..

hodnocení

0x

Sundej tapecírung a podívej se. Na to se nemusíš ptát.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]