Nejste přihlášen/a.
Leni nakonec jsem koupila přes carforfriend.cz/...
to auto co jsem si vyhlédla přes Carvago mi dovezli o 20tis. levněji. Do týdne jsem měla auto doma. Vše proběhlo hladce, bez problémů. Psala jsem na ně i na netu pochvalu.
Dobry den jak je to s placenim auta.To se pošlou penize někam na učet někomu koho neznate nemuže se stat že o ty penize přijdete děkuji
Nevím, je to zavadějí , protože vlastní i Cebii, oni si ten papír na prověření daji na každy svoje auto. Navíc vůbec nechapu proč auto z neměcka by mělo byt lepší než to u nás. Auto jsem si klasicky vyhledal na třeba na Auta.cz, necham si ho fyzicky prověřit a jsem spokojen . Koupit auto předtím než si do něho sednu, je ta nejvíce nelogická věc co jsem slyšel. V ojetem autě mohou byt poškozené interierové drobnosti, které vás mohou nasrat , neco nekde vrže, reproduktory zrní nebo nejaky ten plast nedrží. A dohadovat se s nimi , že auto nechci ,protože se mi v nem treba spatně sedí, když mam skoro dva metry , fakt nemam zapotřebí. V zahraničí jsou prodejci větší hovada než si vy myslíte. U nás aspon muzes za bazarem dojet.. obligace s reklamci s přeprodejcem, to musi byt zabava. no nic, good luck..
Auto od nich mám a spokojenost. Vaše domněnka s podvody je mylná, protože:
1) Pokud kupujete auto v ČR, tak vám Carvago auta od českých pridejců nenabízí.
2) Je to nákup přes eshop, na který se vztahuje i právo kupujícího vrácení bez udání důvodu do 14 ti dnů (omezení je mylsím na 200km nájezdu, aby si z toho podvodníci neudělali půjčovnu).
3) Při převzetí nebo během těch 14 dní máte možnost nechat si zkontrolovat auto kýmkoliv chcete, pokud Carvagu nedůvěřujete.
4) Na auto dostanete půl roku základí záruku, něco se snad dá i přikoupit (detailní podmínky neznám, nejsem Carvago ), tu vám těžko nějaký "anonymní dotahovač" poskytne.
5) Negativní pověst v online světě se šíří rychlostí světla * Chuck Norris, takže si nemůžou dovolit fail. Skončili by dřív, než vůbec začnou.
Tohle všechno stojí prachy, takže ano, dojet si pro auto po ose s mechanikem je o pár tisícovek levnější.Těžko ho na místě důkladně prověříte záruku taky nemáte.
Ale pro mě za mě, každý ať si dělá, co chce a kupuje auta kde chce.
Dobrá rada: důvěřuj pouze ověeným zdrojům, nikomu jinému. A do bazaru/ k prodejci jdi s tím že tě chce podvést a okrást. 90% ojetin v ČR je naleštěný šrot s vážnýma vadama... Jak v bazarech tak u soukromníků.
Jinak můžeš být další v řadě hejlů co naletěli medovým kecům jak je to auto v pohodě a jsou solidní a není problém kdyžtak to vyreklamovat kdyby se objevil problém
Rychlá prohlídka Carvago je drahý zprostředkovatel, moc toho za ty prachy nenabízí, auta i služby drahé. Solidnost se nepozná, ale je to jen zprostředkovatel. = Nejlíp vynechat nebo jeho použít jako info o autě a s prodejcem se domluvit sám a sám si to i dovézt.
Ze své zkušenosti nedoporučuji.
Platbu za auto obdrželi 12.5. pak jsem více než tři týdny do 6.6. čekal než vůz vůbec přivezou z Rakouska do ČR. Naivně jsem si myslel, že pak už to půjde všechno rychle, ale bohužel uběhli další 3 týdny a já teprve dnes 30.6. obdržel informaci, že mi auto doručí 4.7.
Jestli někdo má nervy na to čekat prosím, ale já jsem velice nespokojen, nejen s dobou dodání, kdy auto skoro 2 měsíce někde hnije venku na parkovišti, ale i samotným přístupem, protože to jsem tam ke konci z obav jestli se nejedná o nějaký podvod volal už obden abych měl vůbec informace co se děje, nemluvě o tom, že jsem necítil z jejich strany sebemenší snahu to uspíšit, omluvit se, vykompenzovat, či mi vyjít nějak vstříc když jsem řekl, že si proto klidně přijedu at nemusím čekat další 4 dny na doručení.
Takže za mě velké zklamání a myslím si že je jednodušší a rychlejší si to oběhat sám.
PS.: A to jen doufám, že to toho 4.7. vůbec přivezou jak slibovali.
Carvago rozhodně nedoporučuji !
Už jejich CarAudit který inzerují za 2 dny trval přes týden. Po koupi auta čekám už měsíc a auto stále nemám ( vše zaplaceno) . Komunikace z jejich strany je tristní. Ze začátku slibovali a teď už ani nekomunikují. Jenom když vidí že je z mé strany snaha o kontakt tak posunou figurku ve webové aplikaci jako že se na tom pracuje, ale neodepíšou.
Kdybych mohl vrátit čas tak bych rozhodně volil jiný způsob koupě vozu z dovozu. Pochopil bych , kdyby napsali že se omlouvají , ale že ... a bude to ... Ale když z Vás dělají vola tak to akorát naštve.
Carvago zavádza vo veľa veciach. Napríklad ponúkajú to isté auto vo viacerých variantách. Napríklad Skoda Superb Combi 2.0 TDI 4x4 L&K Business 140 kW, bola už na pohľad len vo výbave STYLE. Uvedené vozidlo som našiel na portály mobile.de a aj na stránke predajcu, kde ho oficiálne ponúkali v reálnej výbave a v reálnom prevedení. Len Carvago si doplnilo do výbavy L&K Business. Popritom tvrdia, že oni len preberajú inzeráty od predajcov, čo nie je pravda. Uvedenú skutočnosť som zistil už pri viacerých, nimi ponúkaných vozidlách. Upozornil som ich na to, ale aj tak to neopravili. Ďalšie klamstvo je aj nimi ponúkaná cena. Napr. pri uvádzanom vozidle Škoda Superb bola na mobile.de cena za auto 19.950€ a oni ho ponúkajú za 21.299 € + poplatky za dovoz, preverenie atď. A ešte jedna pikoška, zaplatil som za preverenie vozidla, ktoré nebolo možné doviesť, ale peniaze (75€) mi už nevrátili. Oznámili mi, že mi nasledovné overenie urobia zdarma. Ja od nich už nič nechcem a tak peniaze už neuvidím.
Kdo se domluví v SRN, ten si může najít auto na mobile.de sám...může si auto do druhého dn zarezervovat a jet se na auto podívat...ideálně s mechanikem...
pokud je auto ok, po jehjo prohlůídce se autro koupí...prodejci se zapaltí alepson zálpoha , 5 nebo 10 tis éček s tím, že rozdíl v ceně se doplatí z domova převodem na účet
poté co prodejce potrvrdí doručení platby, plánuje se vyzvednutí vozidla u prodejce,,,bud odtahovkou, nebo se auto doveze po ose na převozních značkách...Převozní značky se dají koupit ONLINE u registarčního místa v místě kde má prodejce provozovnu...kdo se o to vážně zajímá ten si to na německém webu jistě rád nastuduje...funguje to asi takto...vyzvednutí auta si domluvím na pátek, ve ČT ráno si koupím pojistku (dostanu kód) a následně si objednám převozní značky...k tiomu je nnutné mít scany německých techničáků a platnou technickou prohlídku, při vyplnování online žádosti se do kolonek žádosti vepisují některé číslené kódy z nemeckého TP proto je nutné mít předem kopii německého TP...Jako adresu pro doručení převozních značek doporučuiji uvádět adresu PRODEJCE, nemecká kurýrní služba to dodá následujcí den, tedy v pátek na adresu prodejce...pokud si to necháte poslat do ČR, trvá to další den...
Píšu o levných 5-denních kurzzeitkennzeichen, které platí 5 dní, do platnosti se počítá i den objednání včetně...Takže v ČT objednáte, ČR je prvním dnem platnosti, i když je ještě fyzicvky nemáte...v Pá je máte u nemeckého prodejce, nacvaknete na auto a jedete domů ----platí do PO včetně...v Po musíte tedy absolvovat EK nebo TP a podat žádost na úřad...
5-denní kurzkennzeichen platí i na územé ČR za podmínky, že DOKLAD k těmto značkám vydala oficiální autorita, tedy německé registrační místo. Pokud si je koupíte jinde u nějaké adac pojištovny a kartičku ke značkám si vyplníte sami růčo v SRN to bude OK ale v ČR je to na zákkaz řízení.
Existrují ještě červené exportní zančkiy ketré jsoui dražší vo v sobe obshaují i silničníé daň ale ty si už nastudujte sami
Nakonec si spočítejte kolik zaplatíte Carvagu a za kolik to dáte svépomocí a to je odpověd na otázku zda se to vyplatí či nikoliv...
Carvago v skratke = Vážený zákazník, ďakujeme vám za nákup u nás. Pracujeme na vašej objednávke. Ups, zaplatili ste nám príliš veľa krát a nevybrali ste si auto, preto túto objednávku, ktorú sme vám potvrdili, že ste ju vytvorili, za ktorú sme od vás prijali platbu a informovali vás, že na nej pracujeme, neuznáme. Viete, predávame našu službu príliš lacno, aby sme si nemohli dovoliť, aby ste sa neodhodlali rýchlo rozhodnúť. Všetko toto v kontexte toho, že NEMÁTE NAPÍSANÉ NIKDE, ako neistých zákazníkov si dovoľujete mať. Hrozné zaobchádzanie so zákazníkom! Ak sa vám nepáči, že sa pokúšam kúpiť od vás auto, DÔSTOJNE mi to oznámte a možno ma poprosíte, aby som platil plnú cenu namiesto toho, aby ste JEDNODUCHO ZRUŠILI MOJU OBJEDNÁVKU PO TOM, čo ste ju už potvrdili ako prebiehajúcu, a s argumentmi, ktoré ste si vymysleli! Vážne! STE HRÔZNI!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.