Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výkup v AAA s garanci ceny

Od: olee007 odpovědí: 27 změna:
Ahoj dotaz na lidi co maji zkusenost s prodejem auta v Ackach.Byl jsem si nacenit vozidlo s tim, ze chci jine na protiucet jedna se o 3 dverak 2016 najeto 43 tis km v plne výbavě. A vybírám auto o třídu výš naftu s najezdem podobným .Jelikoz vsak v nabídce mely auta najeto 3x vic za nabídnutou cenu rekl jsem,ze se chci doma podivat co za ty prachy vubec koupim.Nicmene me přesvědčili nechat tam VTP s s garanci ceny výkupu a tohle mi jde slibil mi,ze mu ty prachy daji aj kdyz nevezme druhy auto,ale jen kdyz tam dam origo kola gti,ze ty zimní lite i kdyz origo nechteji a tam citim háček rekl na techto kolech 240 a na tech letních 17ckach 275 coz je na hlavu postavené nemyslíte?ocekavam,ze ve finále pred výkupném se az bych dovezl kola zacnou cenu srážek na nesmysl. Potrebuji sice vetsi auto s nízkou spotřebou ,ale ne ta o 2 roky starsi s 3x tolik km.za to mi ten litr a pul spotřeby vazne nestoji nehlede,ze výbavu stejnou maji jen elegance.

27 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

xenofob
hodnocení

0x

nevím na co se vlastně ptáš ale v zásadě platí, že obchodovat s 3x AAA se vždy vyplatí

pokud nechápeš o co vlastně jde, je to komerční firma která musí pokrýt náklady na provoz, na platy zaměstnanců i generální ředitelky ale především na zisk majitelů...musí generovat ZISK a to při každém nákupu i prodeji...proto auto od tebe vykoupí za cenu nižší než je skutečná tržní hodnota a prodají ti auto vždy dráž než by se dalo koupit jindy a jinde...Nikdo neprodává auto se slevou 100 tisíc pod cenou, protože kapitalista není charita

Už v tom máš jasno? Prostě jim jen nasypeš trochu vác peněz než jindy a jinde..Pokud jim chceš nasypat trochu víc peněz, jdi do toho

Zkus si auto prodat a koupit sám a zjistíš, že aut je hodně, že to chvíli trvá a není to jednoduché, protože každý chce draze prodat a levně nakupovat...někdy to trvá proto lidé envydrží a nasypou to do 3xAAA, které má čas a proto na tom vydělává

olee007
hodnocení

Otazka je ale na garanci ceny! Na zkusenost nekoho komu to podepsali a jak to bylo potom.Ale asi se zitra radej zeptam prodejce co ram delal

hodnocení

0x
A je nějaký velký problém, abyste to auto prodal sám? Nebo k tomu nutně potřebujete prostředníka?
olee007
hodnocení

Ano je pisou mi jen socky napisled jeden zmrd chtel jen po mailu slevu 53 tis,ze orej da za přepis v SK 500 euro

Na socky se vykašli, kupec se vždycky najde, jen to občas klidně rok trvá.

olee007
hodnocení

Interuji 2 roky a ozvali se 5 lidi a jen sliby a nikdo nedojel ani oo slevě jsou zo socky a lhari
k2

@olee007: Dnes 4 lete auto se 40tis uz inzerujete 2 roky a za tu dobu se ozvalo pouze 5 lidi? Kde asi bude chyba?

Je velký tajemství říci, co za poklad máš před barákem? A kolik za něj chceš?

asd1

Že by Logan 1,6 v metle a na hlínách? ;)

k2

@asd1:Vzhledem k tomu, ze tazatel tu "caruje" s pojmy GTI kola a vybava elegance, tak tipuji na nejmasovejsi produkt automobilky na lidove vozy...

asd1

Takže octa s mocným a spolehlivým držákem 1,0 TSI?

k2

@asd1:Ma to pry jen 3 dvere, takze jeste prosim s tim puvodem trochu na zapad od Boleslavi...

hodnocení

0x

Udělal jsi chybu s tím VTP. V AAA žádná garance neexistuje. Kromě té, že tě oškubou. Vykupují za poloviční nebo i třetinové tržní ceny. Vždy když prodávám auto, tak se ozvou. Vždy si odmelou svoje. Vždy je pošlu do háje. Teda až na jeden případ. To jsem prodával za 180, oni garantovali 130 a když jsem tam přijel, tak nabídli 70.

krtek6

Ano, jediná GARANCE ze strany AAA je garance, že tě oškubou...to ti garantuju*smich*

olee007
hodnocení

Neudelal normalne si ho vemu a zlevnit na bazosi k jejich ceně a oak kdyz nuc necham to byt.kazda tisícovka dolu znamena duvod proc si nechat malo ojete auto

Tak když myslíš, že ti ho jen tak dají... :-D

asd1

Začnou mu vysvětlovat jak je výhodný prodat to jim *smich*

Nakonec dají, a když ho nebudou moc najít, tak na dopravce udělá duplikát... Ale techničák takhle nechá jen hejl...

Garance ceny je, ale pak najdou jiné skutečnosti snižující hodnotu vozu (kterých si předtim nevšimli) a sundaj to klidně o polovinu :D Podobně kecy o super záruce :D

jezevec*
hodnocení

0x

Hele o Áčkách toho bylo napsáno už moc. Divoká doba konce devadesátek, kdy tu začínali, je pryč. I tak je ale jistá jedna věc. KOUPIT u nich auto bych se dneska absolutně nebál, systém mají fakt dost propracovanej a úplný vraždy se u nich do prodeje opravdu nedostanou. Záruka legálního původu je taky pravda, každý auto lustrujou v několika databázích. Daní za to je ovšem vyšší cena auta, než jakou by sis dohodl přímo se soukromým prodejcem. PRODAT jim auto, ale může jenom blázen, nebo člověk, u něhož doma momentálně sedí mafiáni čekající na peníze a mířící samopalem na jeho děti. Najdi si na nějakejch inzertních stránkách stejný auto, jako máš ty, jeho prodejní cenu si sniž o 30 - 40% a vyjde ti to, co v áčkách dostaneš jako absolutní maximum cash (pokud na něm nenajdou něco, co by je přimělo cenu ještě snížit - oblíbenej je výraz "tady je to odentovaný", což znamená oťukaný od kamínků na kapotě, auto starší tří let, který by "odentovaný" nebylo, pochopitelně neexistuje).
Já jim zkusil prodat auto jen jednou. Nabídli mi tehdy 85 tisíc. Ten samý den jsem ho za 139 tisíc prodal na výkup (!) jednomu plzeňskýmu autobazaru... Ale už je to hodně dávno.

olee
hodnocení

Nikdo mi neodpověděl.Ja se jasne domluvil,ze chci auto dle mojich predstav přibližně v cenově relaci výkupní ceny a tady vseci pisou veci míní!kazdy bazar chce na aute min 59 tis.obecná hodnota meho auta je 324 tis!bim to,ale nikdo to neda,tak neni zbyti jde mi i tu garanci cen a nikdo z vas nema zkusenost takze zbytečná diskuze
asd1

Ale odpověděl, jen to nevidíš.

Garance ceny v praxi znamená že najdou nové vady a sundaj to o hodně. Ta garance platila pro stav zjištěný při prohlídce, ale "koukli na to ještě jednou líp" a vady našli, místo slušnýho auta to bude najednou bezcenný šrot :D

Jestli inzeruješ dva roky, kouklo na to pár lidí a nikdo neměl zájem, tak asi tvoje představa o hodnotě vozu je úplně mimo realitu a budeš rád za to málo co ti daj áčka...

olee007
hodnocení

Moje predstava je jasna!neexistuje levnější gti ani s 3 x takovým najezdem pod 300 tis kc hodnota je 320-420 zadna konkurence v CZ jen Německo tak me neskol!
gazda*
Jaké je to vlastně auto? Polo GTI nebo Golf? Nebo něco úplně jiného?
jezevec*
No... Jestli se to auto pokoušíš už DVA roky neúspěšně prodat a chceš za něj pořád stejnou cenu, pak bude těžký ti nějak poradit. Musíš pochopit, že tvý auto není Mona Lisa, aby jeho hodnota stářím stoupala, ale že je to přesně naopak... *smich*

jurajjuraj*
hodnocení

0x

garance ceny tam moc nefunguje, prides druhy den a cena je uz jina, nechat tam technicak? nechces si ke mne ulozit milion? pohlidam ti ho

hodnocení

0x

Predaj cez AAA = garancia nizkej ceny. Nakup cez AAA = macka vo vreci. Ved si precitaj nejake recenzie na nich na nete, nestaci ti to?

torrrent*
hodnocení

0x
Kupuji nove auto u autorizovaneho dealera. Ten spolupracuje s AAA, ktere ode me vykoupi muj stary vuz. Nejdrive doslo k tabulkovemu ohodnoceni a pak prijel borec zkouknul auto. Cenu de facto potvrdil, ze to tak vykoupi. Tuto cenu mam pak garantovanou v kupni smlouve na nove auto primo dealerem. Nabidli ze vsech nejvice. Soukromy prodej jsem nezkousel. Nikde jsem zadny VTP nenechaval a dle meho to probehlo naprosto v poradku.
oleee007

No mě dal jen cár papíru žádnou smlouvu,ale volal jsme pak kolegovi,že jsme to tak udělal a on říkal,že cena dobrá aťo beru a kdyby néé,tak se nemám enchat zastrašit,že mi TP nedají,že už tma volal aj policajty na ně:D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]