Oranžová kontrolka motoru následně červená a tlak oleje
Od:lukas85odpovědí:18změna:
Dobrý den dnes se mi rozsvítila oranžová kontrolka motoru což vypafa na výfukové plyny na závadu lambda sondy... Následně jsem jel auto projet a při jízdě se rozblikala červená kontrolka tlaku oleje zastavit a vypnout motor- zastavil jsem vypnul motor znovu nastartoval a již se nerozblikala tato červená kontrolka... Jedná se o fabii 1.2 TSI dsg... Při neutrálů nejsou otáčky vytočit nad 3800 až 4000 je to normální?při jízdě jdou klidně až k 6000 dle stylu jízdy... Čím toto může být? Dnes jsem tankoval na benzině plnou a ihned po natankování jsem startoval 1 chcíplo auto následně do myčky abych auto umyl od soli a po myčce jsem nastartoval až na 2.pokus...
Oranžová kontrola značí blíže neidentifikovanou závadu motoru s vlivem na složení výfukových plynů. Takže jedině diagnostika to jistí.
Pokud se rozbliká/začne svítit kontrolka tlaku oleje, zásadně se okamžitě vypíná motor a znovu se nestartuje. Až po ověření, že je vše v pořádku, jinak hrozí havárie motoru. Zatím jsi měl štěstí, zítra může být vše jinak.
lukas85
Nejsem servisak ale to může být i nahodilá chyba že čidlo něco špatně vyhodnotí a dnešních přesilenych maloobjemivych motoru tyto závady mohou být dosti časté?
nigi
Vím, že jednodušší (a levnější) je myslet si, že se porouchala kontrolka nebo nějaký senzor, ale z hlediska pravděpodobnosti je to ta méně pravděpodobná varianta.
lukas85
Je to divné auto bylo koupeno v září a ihned se dalo do servisu na kontrolu a vše bylo ok... A nyní je to často kontrola výfukových plynů ktera sem tak svítí sem tam ne... Takže nedoporučujete s autem jezdit a do servisu ho spíše odtáhnout. ..
nigi
Pokud svítí jen kontrolka emisí tak bych do servisu normálně dojel. Pokud ale svítí červeně olej, tak bych s tím nejezdil.
lukas85
No červená kontrolka již nebliká a ani jiná červená se po startu nezobrazila... Auto jsem chcipnul zkontroloval olej a zkusil nastartovat znovu a už to bylo ok... Pro jistotu jsem koukal na víčko oleje a olej tam byl čerstvý, ale mazat se musí celý motor včetně turba... Oranžová kontrolka ukazovala lambdu a emise a sem tam svítí a sem tam zhasla vypadá to na karbon v motoru... Dsg motor šetří pokud se nejezdí ve sporr. Režimu
Nevím jak u benzínu, ale u koncernového dieselu nejde motor na neutrál vytočit výš než na 2500 otáček. To je normální. Ale ty ostatní projevy jsou divné a bez diagnostiky se neobejdeš. Nejdřív zkontroluj stav oleje.
lukas85
No u manuálu co mám 1.2 TSI to jde vytočit až do 6000 ale nevím jak to mají u dsg jestli je to takto chráněné?
Ta kontrolka tlaku oleje muze byt zanesenym sitkem ve vane na vstupu do olejoveho cerpadla. Po vypnuti motoru bordel docasne odplaval a na chvili zase trochu oleje sitkem prochazi, takze kontrolka aktualne nesviti, ale moc to asi nemaze ... Zluta kontrolka motoru muze mit hromadu duvodu.
pokud se pri jizde rozsviti mazani, bud mas prorazenou vanu a vytekl olej ven, nebo nekde rupla olej. zatka (horsi pripad-jednou mi ulitla ucpavka z klikovky) a okruh netlakuje. oboji vyzaduje chcipnout a znovu nestartovat. ze je vadny cidlo zapomen...
lukas85
A že by bpyl karbonem zase. Motor není možný co vím primovstriky s turbem na to trpí a o to více prý dsg.
@lukas85: Co asi? Benzin v oleji. Pístní kroužky, gufera sacích ventilů, popř. jiná příčina podle konstrukce motoru.
Opravit co nejdříve, opět hrozí havárie motoru.
@slavo: Moje bývalka kdysi (před 35 lety) udělala s Š-100 to samé a necelé 2 km stačily k vylágrování motoru.
asd1
Benzín v oleji = nestartovat, jako první vyměnit olej. Je třeba najít příčinu, u TSI to je často při krátkých jízdách benzín za studena stíraj kruhy) a je to spíš vlastnost než závada, resp. jde o konstrukční chybu.. DSG motor nešetří ale trvale podtáčí.. Když svítí emise tak ti taky může blbě pálit, pak to do oleje stírá nespálený benzín..
= 1. Vyměň olej. 2. ověř základní parametry motoru - vzhled svící, tlaky válců (podpálený ventily, kruhy), vstřiky (zakarbonovaný = nemusí správně rozprašovat), tlak oleje jestli to bylo čidlo nebo opravdu tlak. atd. Diagnostikou vyčti co to hlásilo za chyby.. Pokud to bude dělat servis tak je třeba dát to nekomu kdo opravdu umí, aby to nebylo vyhozených 20k za překroužkování motoru a problém tam bude furt protože to nebylo kruhama...
Ještě položím jednu otázku dokážete odhadnout cenu pokud by to byly jen kroužky u pístu? Je mi jasné že to bude pracné ale motor má 113 t km a není to tolik aby mohl jít do kopru snad...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.