Jak vyměnit poškozené těsnění u zadních dveří Felicie? Jsou tam těsnění dvě. Na okraji takové měkké a hned za ním směrem dovnitř vozu je takové tužší těsnění. Potřebuji postup jak staré těsnění správně vyjmout a opět nasadit bez poškození.
Těsnění je tam jedno, kombinované, říká se mu těsnění Pirelli. Vezmeš za něj u spoje, stáhneš ho celé pryč a naklepneš po celé délce nové. "Nové" těsnění seženeš na každé vrakárně za pár korun. Já ho potřeboval před dvěma lety, na dvoje dveře jsem dal 100,-Kč. Jen je třeba zkontrolovat, aby kupovaný profil seděl na tvou Feldu.
Aha, tak ten plast je to tužší těsnění jak jsem psal. Čili tahat za ten plast a ne za tu gumu jinak se guma odtrhne. Bude pasovat těsnění z Felicie po faceliftu na moji Felicii 1.3 BMM r.v. 1994? Někdo tu psal, že těsnění zastřihnul, ale to pak těsnění už není spojeno do kola jako to původní těsnění? Nebo to těsnění není kolo a je tam někde spoj (dva konce těsnění u sebe), kde bych měl začít těsnění vytahovat?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.