Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak opravit přední dveře a lem?

Od: pavelp* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den všemi, chci se poradit, mám porezelé zespod dveře od řidiče, jde to už vidět cca. na šířku 7cm a výšku 1cm, prosím jak to mám zpravit? Nikdy jsem to nedělal dá mi někdo přesný popis? Jak to zakýtovat a pak stříknou doma sprejem, nebo co s tím? Už mi začíná i zadní lem, tak bych to chtěl trošku pochránit, díky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ar*
hodnocení

0x

Pavle veškeré snažení zakrýt prorezlé dveře a lem jen tmelem je zbytečná práce. Po půl roce to stejně proleze ven a nebo to celé odpadne. Pokud to opravdu má k něčemu vypadat a na delší dobu tak to shnilé vystříhat a CO2 přivařit zdravý plech. Dveře se ani nevyplatí takto opravovat ,raději na vrakáči koupit jiné. Na většinu aut se nechají zadní lemy koupit a vysadit nové.

stirecek*

Kamarád měl stejný problém a vystříkal to montážní pěnou*haha*

jabraka*

Přesně tak.Jezdil jsem s tím Formanem,s děrami,zafoukanými pěnou,až se mi podařilo z bouračky sehnat lepší dveře.Spravovat to nějak natrvalo nemá smysl.

JABRAKA

1jara*

Ano mentážní pěna je téměř na vše..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]