Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Měnívý zvuk při motoru v záběru

Od: 2874® odpovědí: 2 změna:

Ahoj mám škodu fábii combi 1.9 TDi(2006) a občas se mi zdá trochu měnívý zvuk při motoru v záběru! Ale jen v nějaké poloze,myslím tím polohu mou kde se opřu atd...*smich* Když se opřu úplně o opěrku nic neslyším,když dám hlavu blíže palubce taky ne. Ale když je to někde mezi slyším to co jsem nikdy neslyšel!*zed* Kdyby tam byla závada asi by to počítač hlasil,nebo se pletu? Potřebuji uklidnit že se mi to jen zdá,děkuji;) Nedavno mi dělali výměnu oleje a prohlídku po 90tisících km! Díky ,T

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

chlamak*
hodnocení

3x

Posad za volant nekoho jineho a rikej co ma delat a az uslysi to co ta, tak se to to nezda.. Ale jestli s tim autem jezdis pravidelne, tak se da predpokladat, ze ho dobre znas a jiz nepatrnou zmenu chovani (jizdnich vlastnosti, hluku, vibraci...) bezpecne poznas. V servisu trvej na svem ... ;), servisak to tvoje auto nezna a nemuze tvrdit ze to co neslysels a najednou slysis je beznej zvuk.. (jedine, ze by se ti s pribyvajicim vekem zlepsil sluch... ) *smich* ...

hanher*
hodnocení

2x

Stalo se nám již dříve něco podobného, a bylo nám řečeno, že to může dělat turbo.

Nechali jsme to bejt, a po cca 10 000 - 15 000km skutečně odešlo.

Údajně, jestli si dobře vzpomínám, začali jako první odcházet ložiska...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]