Nejste přihlášen/a.
Olej ven, vana dolu, hlava dolu, povolit saly na ojnicich, pamatovat si presne co kam patri a vlozky i pisty s ojnicema horem ven.
Opacnym smerem a v opacnem poradi pak vse zase zpet.
Vložky na motorech Favorit a Felicia jsou ocelové vložené do hliníkového bloku. Vypodložené jsou měděným kroužkem. Je nutno očistit popř zabrousit dosedací plochu na bloku před montáží nového těsnícího kroužku a vložení vložky zpět.
Dále je nutno montovat vložky s přesahem na horní hraně bloku.
Všechny musí mít stejný přesah. Kroužků k vypodložení je několik velikostí.
Jinak brzo odejde těsnění pod hlavou a děláš to celé znova.
Při špatném usazení jde chladící voda do oleje.
Píst úplně snadno a vložku tuším, že v podstatě nejde. Š 120 měla vložky jen zasunuté ve válci a výměna byla snadná, motor z Favorita vychází z motoru Š 120, ale myslím, že už má vložky lisované. Jednodušší je asi udělat výbrus.
Já se taky nehádá, .nejsem mechanik fáčko jsem nikdy neměl a ani mne nezajímalo,ale jeden čas jsem toužil po dehtovém Unu.Tak jsem zkoumal kde co a že originál vložky válců una si čeští šikovní mechanici nahrazují místo výbrusů a dalších prací na nic festovnějšími vložkami válců na Fáčka! Takže asi tak.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.