Nejste přihlášen/a.
Moc ho neznám ale teoreticky ještě slušná klasika asi s proměnným časováním ventilů, známý má v hjondé 1,6 atmosféru asi podobný motor a OK, akorát ve vyšších rychlostech to žere i trávu u dálnice (při 140-160 kmh to papá snad 10), jinak příjemný motor..
Výborný je 1,4 od Fiatu jak atmosféra tak oturbenej T-jet (Stilo např.). Ten je pořád pravěký 4 válec FIRE, je to nepřímý vstřik bez vopičáren typu proměnné časování ventilů, EGR apod. i turbo je jednoduchý větrák.. Celkově spolehlivý motor a podle mě jeden z nejlepších motorů současnosti. Jede fakt hezky, hlavně T-jet, akorát si pápne kolem 7L (o litr víc než litrový TSI, ovšem ten je složitější a v nízkých otáčkách je doslova chcíplý, navíc má dlouhý kvalty tak výjezd na dvojku z kruháče je vyloženě ubohý, podobně rozjezdy, couvání apod. obzvlášť naložený do kopce (taky odchází spojky, do r 2017 ještě ošizený)
Včera jsme měl možnost projet se Hyundaiem i30 z roku 2016, s motorem 1.591ccm benzin,. 99kW, typ motoru podle TP G4FD
byl jsem překvapen dobrým odhlučněním vozidla, jede to tak tiše že není slyšet motor...kamarád to prodává a za těch svých 400 tisc koupíte podobná auta klidně i dvě
na běžné ježdění to bohatě stačí a ve srovnání s motorem 1.4 nepřeplnovaným to má něketré rychlosti delší a vyšší výkon je znát
za mne - motor 1.6
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.