Dobrý den,prosim o radu.Prodali jsme auto s kterým nebyl žádný problém(BMW r.v.2018)nový majitel jel na technickou.V pohodě dojel,po technicke kontrole vyjeli z garaže šel si pro papiry a kdyz došel k autu už mu nešlo odemknout,houkalo a ukazalo 121 chyb.Jsme z toho v šoku.Mohlo se něco stát na technické?mohli něco pokazit oni?Děkuji za odpověď.
Vybitá baterka se nevratně poškodí, i když jí nabiješ tak nemá kapacitu, dva měsíce na úplný vybití stačí bohatě... A na technický se několikrát startuje tak jí těch několik startů vycuclo... Můžeš zkusit oživit jí nabíječkou která umí desulfataci, ale nejspíš je baterka hyn..
Evidenčku jinde neudělá tak na STK musel... A já osobně bych při koupi požadoval udělat celou technickou - projde = platim já a auto beru; neprojde = platí prodávající a buď opraví, dá slevu v ceně oprav a nebo auto neberu...
simi*
Pardon,teď mě manžel vyvedl z omylu,byl to rok 2015.To nové mam 10 měs.2018♀
Tak jestli dva měsíce stálo, vymlátila se baterka tak že chcípla (sulfatace) a zbytek auta je OK, tak kvůli tomu by to vracel leda Xenofob Bych akorát chtěl slevu na baterku a ani ne plnou cenu (nebyla nová)...
simi*
Děkuji vsem za reakci,koupime novou baterii majiteli a uvidime.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.