Nazdar kluci, mám problém, který mě už nějakou chvíli trápí. Jde o Octavia 1.9tdi 81kw s rokem výroby 2003 a slyšel jsem, že není dobře, když při otevření víka od oleje začne z otvoru vyfukovat jako z lokomotivy. Může to být odvětrávání klikové skříně? Chci jen dodat, že má nalétáno skoro 400 tis. tak jestli to není tím ... ale auto jede krásně výkon jako u nového a zvuk motoru tak jak má být. Za každé užitečné informace děkuji
Na víku je ventil kdysy sem si myslel že mi tudy utíká olej do saní tak sem to rozebral viz: club-opel.cz/... Nic sem nenašel membrana dobra pružina taky Časem sem si stejně pro jistotu koupil novej Jinak to že to funí je normální Pokud ti to jede neblbne a nežere olej tak se v tom nevrtej a nehledej závady
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.